[ŽT] „10 žmonių prieš „Leopard“ tankus ir artileriją...“ Beprotiška ataka prie Kliščijivkos. Priešmirtinis video  ()

Mūšiuose dėl Kliščijivkos Rusijos kariuomenė jau prarado apie 1,2 tūkstančio karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

15 okupantų iš 1307-ojo Rusijos ginkluotųjų pajėgų pulko apkaltino vadovybę pavertus juos savižudžiais sprogdintojais. Grupė buvo išsiųsta į Kliščijivkos kaimo puolimą Bachmuto kryptimi.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Vaizdo įrašas buvo įrašytas rugsėjo 19 d. Jame okupantai grasina, kad jei jie bus sunaikinti per Kliščijivkos šturmą, jų artimieji paskelbs vaizdo įrašą internete. Tikriausiai taip ir atsitiko.

„Šiandien, kai atvykome čia į „nulį“ (priekio liniją - red.), mums buvo įsakyta iš pradžių atlikti žvalgybą mūšiu, tada paimti miško juostą ir visiškai persikelti į Kliščijivkos gyvenamąjį rajoną. Kad suprastumėte, Kliščijivkoje iš ežero pusės stovi du „Leopard“! Zona kiaurai apšaudoma, miško juosta nusėta kasetėmis... Ten stovi iki 100 žmonių, judame į priekį – 10 žmonių prieš visą artileriją. 5 - dengia... Kulkosvaidžiai supuvę... Mums žadėjo artilerijos paramą, žadėjo evakuaciją, sakė, kad viskas bus gerai. Bet, jei staiga mūsų komanda negrįš, jei mūsų komandai atsitiks kažkas blogo, šis vaizdo įrašas tuoj pat pateks į internetą!“ – kalbėjo okupantai.

 

Jie teigia, kad mūšiuose dėl Kliščijivkos Rusijos kariuomenė jau prarado apie 1,2 tūkstančio karių.

Savo kreipimesi okupantai tikino nesitrauksiantys ir bandysiantys įvykdyti užduotį, vėl užimti Kliščijivką, nors, jų žodžiais, Rusijos kariuomenė „neturi ten ką veikti“. Rusijos kariškiai nesugebėjo aiškiai suformuluoti, kodėl jie eina į mirtį, tik pažymėjo, kad tai daro „dėl Rusijos“ ir savo artimųjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: