„Tikriausiai atsitrauksime... “ Rusijos kapitonas netyčia paskelbė sensacingą žinią  ()

Ukrainos gynybos pajėgos žengia į priekį Pietų fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos žengia į priekį Pietų fronte. Rugsėjo 29 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsiveržė į Verbovės kaimą, esantį į rytus nuo išlaisvintos Robotynės.

Apie tai vakare rašė Rusijos Z-kanalas „VDV za Teplinskovo“. Oficialaus šios informacijos patvirtinimo šiuo metu nėra, praneša Dialog.UA.

Z-kanalas tikina, kad dėl problemų su artilerija Rusijos kariai negali sulaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo Verbovėje. Jis patarė ruoštis neišvengiamam Rusijos kariuomenės pabėgimui iš šios vietovės.

„Priešas vėl įžengė į Verbovę. Dabar bandome juos išrūkyti. Tačiau neužtenka artilerijos. Tikriausiai atsitrauksime. Po velnių šita Verbovė. Vis tiek mums nieko nebus“, – rašė šaltinis.

Vėliau vakare šio kanalo autorius, pasigėręs, išdavė savo tapatybę. Jis teigia esąs kapitonas Troševas ir kovoja Zaporižios fronte.

„Kaip man kartais norisi prigulti beržynėlyje. Bet čia, Zaporižios stepėje, jo nėra. Mes čia svetimi. Atsiprašau, kad pasigėriau. Turiu garbę, gvardijos kapitonas Prochorovas“, - rašė okupantas.

 

Išsiblaivęs jis pranešimą ištrynė, tačiau liko ekrano nuotraukos.

Vietovė prie Robotynės vaidina pagrindinį vaidmenį Ukrainos atsakomajame puolime. Ten Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau pralaužė kelias Rusijos gynybos linijas ir plečia placdarmą, per kurį reikiamu metu rezervai pateks į užnugarį, kad nukirstų sausumos koridorių į Krymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(1)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: