„Fronto linija nuo 1200 km sumažės iki 400 km.“ Baigiasi pinigai. Skelbiama, kas dabar bus  ()

Planuojama sumažinti fronto liniją tris kartus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik iš pirmo žvilgsnio 13 trilijonų rublių suma, kurią Rusija 2024 m. skyrė kariniam biudžetui, yra pastebimai daugiau nei šiais metais, paaiškino Romanas Svitanas. Iš tikrųjų Rusijos Federacija karui su Ukraina ruošėsi 10 metų ir visus šiuos pinigus išleido per vienerius metus. Pažvelgus šiuo kampu, išeina, kad kitais metais Rusija ketina maždaug tris kartus sumažinti fronto liniją.

Romano Svitano interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

„Dabar jie turėjo dešimt kartų padidinti biudžetą (ne tris kartus, kaip padidino, o dešimt kartų), kad galėtų vykdyti kovines operacijas tokiu pat režimu kaip paskutiniais metais. Galima sakyti, kad kitais metais rusai tris kartus sumažins kovinių operacijų intensyvumą, t. y. kadangi jie dešimt kartų nepadidino biudžeto, vadinasi, jie planuoja tris kartus sumažinti kovinių operacijų intensyvumą“, - įsitikinęs karo ekspertas, komentuodamas kitų metų Rusijos karinį biudžetą.

Kartu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas pasakė, kokio ilgio fronto liniją rusai sugebės išlaikyti su tam skiriamomis lėšomis: „Galima sakyti, kad rusai, priešingai, mažina savo išlaidų biudžetą, jei kalbėsime konkrečiai apie išlaidų dalį. Tai reiškia, kad jie planuoja maždaug tris kartus sutrumpinti fronto liniją. Dabar, jei visa fronto linija yra 1200 kilometrų, ji bus sumažinta iki 400 kilometrų. Tai yra maždaug tokia fronto linija, kokia vienu metu (8 metus) buvo palei Donbasą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(14)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: