Z-kanalai pakraupę. Dūmos deputatas paskelbė šiurpią Rusijos paslaptį  ()

Rusijos Dūmos deputatas netyčia atskleidė „nepatogią“ tiesą apie karą su Ukraina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-03 Z-kanalai pakraupę. Dūmos deputatas paskelbė šiurpią Rusijos paslaptį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogo skandalas. Z-kanalai pakraupę. Dūmos deputatas paskelbė šiurpią Rusijos paslaptį.

Rusijos Dūmos deputatas Semiginas pripažino, kad Rusijos armija fronte naudoja užtvarų būrius: dėl žemos kovinės dvasios Rusijos kariai atsisako mirti dėl Putino avantiūros, todėl „kadyrovcai“ turi varyti juos į „mėsos šturmus“, naudodami jėgą.

Deputato Semigino pareiškimas buvo paskelbtas judėjimo „Rusijos patriotai“, kuriam jis taip pat vadovauja, tinklalapyje ir sukėlė didžiulį skandalą Rusijoje, po kurio vietos Z-patriotai užpuolė jį už nepatogios tiesos paskelbimą.

Be to, savo straipsnyje Semiginas nusprendė pagirti Adamo Kadyrovo (vieno iš Čečėnijos vadovo sūnų) veiksmus, kai jis sumušė kalinį kardomojo kalinimo centre.

„Jei kiekvienas rusų karys gintų savo idealus taip pat bekompromisiai, kaip Ramzano Achmatovičiaus sūnus, galbūt batalionas „Achmat“ neturėtų stumti Rusijos ginkluotųjų pajėgų karių į mūšio lauką“, – apibendrino deputatas.

 

Prasidėjus masiniam Z-patriotų pasipiktinimui, jis suskubo paskelbti, kad neva į jo svetainę buvo įsilaužta, tačiau „įsilaužimo“ versija neįtikino Z bendruomenės, kuri ir toliau reikalauja politiką nubausti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(5)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: