Skelbiamas žiaurus mūšis. „Sudegino viską iki pelenų. Nuo nakties iki 7 val vakaro“ (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino šarvuotą rusų grupę pagrindine puolimo kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūšyje prie Urožainės Ukrainos gynybos pajėgos kartu su atskirosios prezidento brigados kariais ir Valstybinės specialiosios transporto tarnybos apsaugos brigada sunaikino šarvuotą rusų grupę.

Apie tai pranešė „RBC-Ukraine“, remdamasi Valstybinės specialiosios transporto tarnybos „Facebook“ puslapiu.

Neseniai mūšyje prie Urožainės Valstybinės specialiosios transporto tarnybos 710-osios apsaugos brigados kariai kartu su atskirosios prezidento brigados ir kitų gynybos pajėgų padalinių kariais sunaikino šarvuotą rusų grupę.

Ši gyvenvietė yra Donecko srities Volnovachos rajone. Ji yra vienoje iš dviejų pagrindinių Ukrainos karių puolimo krypčių. Urožainė yra 3 km nuo okupuotos Donecko srities teritorijos.

„Nesėkmingas priešo puolimas baigėsi pralaimėjimu ir dideliais okupantų nuostoliais. Mūšis truko nuo nakties iki septintos valandos vakaro. Šturmo operacijų metu buvo sunaikinti 9 priešo technikos vienetai ir daugiau nei 50 pėstininkų. Sudeginti iki pelenų“, – pranešė brigada.

 

Valstybinės specialiosios transporto tarnybos padalinio kariškių teigimu, oro žvalgybos grupės „Barbė“ operatyvinio darbo dėka priešo šarvuočių ir pėstininkų judėjimas buvo nustatytas laiku. Buvo tikimasi priešo puolimo. Artilerija dirbo tiksliai ir galingai.

Kovinės misijos metu sąžiningumu ir profesionalumu pasižymėjo granatsvaidininkas „Techik“, granatsvaidininkas „Poseidon“, kulkosvaidininkas „Bai“, snaiperis „Talib“, pataikęs į tanką granatsvaidžiu AT-4.

 

„Priešo planai sudegė ant žemės. Kasdien priartiname savo pergalę! Šlovė Ukrainai!“ – sakoma žinutėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(2)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: