„Po šio sprendimo karas truks 2 savaites“  ()

Rusijos karas prieš Ukrainą gali baigtis po dviejų savaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karas prieš Ukrainą gali baigtis po dviejų savaičių, jei Vakarai perduos puolamuosius ginklus Ukrainos kariuomenei ir neribos jų panaudojimo. Tokią nuomonę interviu su leidinio „GORDON“ vyriausiąja redaktore Alesia Bacman išsakė rusų kilmės amerikiečių istorikas Jurijus Felštinskis.

Aš visiškai nuoširdžiai tikiu – o paskutinis Sevastopolio išpuolis mane dar labiau įtikino – kad šis karas baigsis po dviejų savaičių po to, kai Ukrainai bus perduoti puolamieji ginklai ir bus panaikinti apribojimai nenaudoti šių ginklų atakoms prieš Rusijos Federaciją iš Ukrainos. Ir dar [...] šie smūgiai turi būti nukreipti į Maskvą ir išskirtinai į Maskvą, nes provincija visiškai niekam nerūpi, Rusija yra vieno miesto šalis“, – sakė jis.

Istorikas teigia, kad vienintelė priežastis, kodėl Vakarai neperduoda Ukrainai puolamųjų ginklų ir neleidžia smogti Rusijos teritorijai, yra branduolinio karo pavojus.

„Amerikiečiai suriša Ukrainai rankas, nes remiasi prielaida, kad, kas žino, jei Ukraina pasieks didelių laimėjimų šiame kare, galbūt Rusija tikrai pasuks branduolinės konfrontacijos keliu, nes atrodo, kad neturi kitos išeities. Ir antras variantas. Rusija subyrės, o vietoj vienos Rusijos atsiras 20 skirtingų valstybių. Visi gaus branduolinius ginklus ir „mums taip skaudės galvą“, – mano Felštinskis.

 

Anot jo, absurdiška kelti klausimą dėl ginklų perdavimo Ukrainos kariuomenei ir jų nepanaudojimo, taip pat ir priešo teritorijoje.

„Neįmanoma buvo laimėti karo prieš nacistinę Vokietiją be smūgio Vokietijos teritorijai“, – pateikė pavyzdį istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(9)
(145)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: