„Didysis Maskvos planas.“ Prasideda konfliktas tarp 2 pasaulio blokų. Ką daro Kinija  ()

Skelbiama Putino planų situacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV, ES, Ukraina ir Izraelis yra viena konflikto pusė, o Rusija, Iranas, Šiaurės Korėja ir „Hamas“ yra kita konflikto pusė. O Kinija sėdi ir aktyviai stebi iš šono, gaudama naudos iš šio konflikto, rašo politikos strategas Radu Hossu savo socialiniame tinkle „X“.

Pirmasis blokas, Vakarų, nori demokratijos, laisvės, gerovės, nes turi pajėgumų ir kapitalo. Antrasis nori išvengti nereikšmingumo, todėl griebsis destabilizuoti pirmąjį. Pasitelkdamas melagingą propagandą, destrukciją, terorą. Kaip dabar matome Izraelyje.

„Rusija manė, kad nugalės Ukrainą ir taip ateityje toliau varžysis su JAV ir Kinija. Ukraina su vidutiniška Vakarų pagalba (nesakykite man, kad 200 mlrd. dolerių karinė pagalba yra daug iš 41 valstybės, kai vien Jeffas Bezosas turi 200 mlrd. dolerių ir yra... vienas žmogus, o ne 41 valstybė) sugebėjo sugriauti didįjį Rusijos planą“, - tikina rumunų aktyvistas.

Kaip smarkiai Ukraina ir Vakarų pagalba pakenkė Rusijos pajėgumams, buvo matyti Kalnų Karabache, kur rusai per 28 valandas pralaimėjo 30 metų trukusį karą. Jei Ukrainai nebūtų pavykę jų sulaikyti ir itin smarkiai pakenkti jų pajėgumams, šiandien Izraelyje matytume daug rimtesnę eskalaciją, teigia Radu Hossu. Istorinio keršto daug labiau trokštančią Siriją ir Iraną, trokštantį smogti Artimuosiuose Rytuose, o tai suvaidintų rusams į naudą Putino ketinimams neprarasti ryšio su dviem ekonominėmis supervalstybėmis: JAV ir Kinija.

 

Tai tik mano spėjimas, rašo Radu Hossu, tačiau laikas parodys, kad vis labiau formuosis pirmiau aprašyti du galios blokai + Kinija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(6)
(58)

Komentarai ()