[ŽT] „Hamas“ užsiminė apie derybų galimybę  (3)

Vyresnysis „Hamas“ pareigūnas Moussa Abu Marzouk sakė, kad grupuotė tariamai yra atvira diskusijoms dėl galimų paliaubų su Izraeliu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-10 [ŽT] „Hamas“ užsiminė apie derybų galimybę  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak M. Abu Marzouk, „Hamas“ „pasiekė savo tikslus“. Vadinasi, jie yra „atviri kažkam panašaus“ (deryboms).

Paklaustas, ar islamistų grupuotė nori aptarti galimas paliaubas, jis sakė, kad „Hamas“ yra pasiruošęs „visiems politiniams dialogams“, - praneša „Reuters“.

Atkreipkite dėmesį, kad Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu spalio 9 d. vakare savo aštuonių minučių kalboje sakė, kad Gazos Ruože jau surengti smūgiai buvo tik pradžia, o numatyti daug rimtesni išpuoliai. Jis taip pat palygino „Hamas“ kovotojus su ISIS teroristais ir išreiškė užtikrintumą pergale.

Spalio 7-osios rytą „Hamas“ užpuolė Izraelį iš Gazos Ruožo, paleisdamas kelis tūkstančius raketų visoje šalyje, be to, kovotojai iš sausumos, vandens ir oro prasiskverbė į Izraelio pasienio zonas ir užėmė keletą gyvenviečių, karinių objektų ir užėmė. kalinių.

 

Izraelis paskelbė „karo padėtį“ ir pradėjo kovos su terorizmu operaciją „Geležiniai kardai“. Dėl to IDF smogė tūkstančiams taikinių Gazos Ruože. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)

Komentarai (3)