Galinga Bideno žinia. „Hamas“ išlaisvino gryną blogį, sukėlė prisiminimus apie žydų genocidą“ (Video)  ()

Tiesioginiame kreipimesi JAV prezidentas Joe Bidenas Bidenas sakė, kad „Hamas“ įvykdytos Izraelio civilių žudynės pasienio miestuose buvo „grynas blogis“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-10 Galinga Bideno žinia. „Hamas“ išlaisvino gryną blogį, sukėlė prisiminimus apie žydų genocidą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiame gyvenime būna akimirkų, kai šiame pasaulyje atsiskleidžia grynas, nesuvaidintas blogis. Izraelio žmonės šį savaitgalį išgyveno vieną tokią akimirką“.

„Tai buvo visiškas blogis. Daugiau nei 1000 civilių buvo išžūdyti Izraelyje. Tarp jų žuvo mažiausiai 14 Amerikos piliečių“.

„Šeimos valandų valandas slėpė savo baimę beviltiškai stengdamosi nutildyti vaikus, vengti atkreipti jų dėmesį. Ir tūkstančiai sužeistųjų – gyvi, bet su savimi nešiojantys kulkų žymes, skeveldros žaizdas ir prisiminimus apie tai, ką išgyveno. Visi žinote, šios traumos niekada nepraeina“.

„Vis dar tiek daug šeimų beviltiškai laukia išgirsti apie savo artimųjų likimą. Nežinia, ar jie gyvi, ar mirę, ar paimti įkaitais. Kūdikiai ant mamų rankų, seneliai, Holokaustą išgyvenę asmenys pagrobti ir laikomi įkaitais. Įkaitai, kuriems „Hamas“ dabar grasina įvykdyti mirties bausmę, pažeisdamas kiekvieną žmogaus moralės kodeksą. Tai šlykštu“.

„Hamas“ žiaurumas, šis kraujo troškulys primena baisiausius ISIS siautėjimus. Tai yra terorizmas. Deja, žydų žmonėms tai nėra naujiena. Šis išpuolis iškėlė į paviršių skausmingus prisiminimus ir randus, kuriuos paliko tūkstantmečius trukęs antisemitizmas ir žydų tautos genocidas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()