„Ruoškitės. Bus smūgis iš vidaus.“ Skelbiama, kaip Putinas puls Baltijos šalis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kubietis 2023-10-11 19:17
Žvalgyba dirba, tačiau ateities nenumatysi. Kas visiškai nėra keista, kad šią baimę, Europos atžvilgiu, sėja Ukraina. Gauna ginklus, apmokymus, humanitarinę, finansinę ir kitokią pagalbą. Varydami šią propagandą kalba kaip jie gina Europą. Manau jiems labiau vertėtų užsiimti savo reikalais, o ne Europos. Aukščiausio lygio korupcija, ruskių kolaborantų pilna ir t.t. Kad ir okupavus Krymą, jie vis tiek palaikė šiltus ekonominius santykius su tais azijiečiais. O dabar: mes norime į Europą. Priimkite mus į ES ir NATO. Visų pirma reikia išsivalyti savo šalį nuo praeities ruso smarvės ir išvaryti iš savo žemių tuos tarakonus.
Andraika 2023-10-11 20:08
Dauguma Lietuvos rusų jau pakankamai integravosi į Europą ir jiem tas nuskuręs russkij mir nafik nereikalingas. O saujelė perversmo nepadarys.
donatasv 2023-10-11 21:08
Bandymus jau matėme su visais celofanais priešakyje. Valdžia bent jau pas mus labai puikiai padirbėjo skelbdama ir mokydama žmones pasidomėti. Nustojo ignoruoti melagingus pranešimus soc tinkluose. Per valstybines televizijas pradėjo rodyti melagienas ir aiškint, kad čia melas, kad visas šitas ruskio šlamštas veikia tai galima matyti, kad toks kaip vėgėlė yra "rimtas konkurentas" nausėdai. Pasižiūrėjus jo pasisakymus gali vadinti klounu nedaugiau bet žmonės tiki. Tai išties yra rimta problema bet bent jau Lietuva šiuo klausimu dirba tikrai tinkama linkme.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-10-12 00:06
Lietuvai šiuo atžvilgiu tokie kaip Celofanas ar Batka tik paslaugą padaro: vietoje to, kad šturmuotų, tik šiek tiek pabaksnoja (veikiausiai tik tokie resursai) ko pasekoje Lietuva perpranta reikalą ir pasiruošia didesnio kalibro "bakstelėjimui". Pvz. tų migrantų antplūdžiai "išjudino" mūsų isntitucijas, kad galiausiai su nuo karo bėgančiais ukrainiečiais jau pakankamai lengvai susitvarkėme ištiesdami jiems pagalbos ranką. O Celofanas tai man patinka: aš matau koks jis *****, bet jis irgi gerai išjudina institucijas, tai pastarosios neturi laiko kada miegot Čia kaip Gary Vee sakė: norit padaryti savo vaikams paslaugą - nustokit juos saugoti (kažkaip taip).
immortallt 2023-10-12 09:08
Kad šturmuoti, turi surinkti kritinę masę pakankamai agresyvių asmenų. Bandė prie Seimo, kai pareigūnui koją susprogdino kažką tokio inicijuoti, įmetę saujelę nusikaltėlių, kad išprovokuotų neva, bet palaikantys tai visokie paliegėliai slunkiai, kurie agresyviai niekada nieko nedarys. Čia ir skirtumas. Nes kas Lietuvoje kruta ir nori daryti, dabar turi gerai.
HardAxe 2023-10-12 10:08
mano akim prie seimo policija pasišiukšlino gindamasi. Geriausia minios vaikymo priemonė žemoj temperatūroj turėtų būt vandens patranka, tada buvo gal -15C
Hmz 2023-10-12 10:20
Nesugebantiems suvokti teksto paaiškinsiu - visą šitą dalyką pasakoja ne Ukrainos oficialūs asmenys, o kažkoks atsargos karininkas.
immortallt 2023-10-12 13:24
Nu tai tada būtų policija apšaukta, kad taikiems protestuotojams su sprogmenimis sutrikdė sveikatą
Kyborg 2023-10-12 19:33
Tikrai 2021m. rugpjūčio mėnesį -15 nebuvo. O ir policija veikė švelnesniais metodais, nes po 2009m. sausio riaušių buvo sulaukus daug kritikos dėl per griežtų metodų.