JAV kariuomenė skubiai kreipėsi į Kongresą. Prasideda tai, ko bijojo Ukraina  (1)

JAV kariuomenė kreipėsi į Kongresą dėl Ukrainos ir Izraelio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV kariuomenės sekretorė Christine‘a Wormuth paragino Kongresą kuo greičiau patvirtinti papildomą finansavimą Ukrainai ir Izraeliui.

Kol respublikonai stengiasi išrinkti naują pirmininką, JAV Atstovų Rūmai nedirba, todėl Christine‘a Wormuth kreipėsi su šiuo prašymu į kongresmenus.

Po to, kai „Hamas“ kovotojai užpuolė Izraelį, Jeruzalėje paskelbtas karas, o pačiai šaliai reikia pagalbos, informuoja kanalas „Ukraina 365“.

Izraelis yra Jungtinių Valstijų sąjungininkas, todėl Vašingtonas pažadėjo Jeruzalei karinę pagalbą. Pasak Wormuth, JAV privalo remti ne tik Izraelį, bet ir Ukrainą. Tačiau tam reikia papildomo finansavimo, o už jį turi balsuoti kongresmenai. Vašingtonas privalo visiškai apmokėti šioms šalims skirtus ginklus ir šaudmenis.

Izraelio prašymas dėl papildomos karinės pagalbos vis dar nagrinėjamas JAV. Dėl šios biurokratijos Vašingtone buvo sugaišta daug laiko svarstant pagalbą, kai jos prašė Ukraina, todėl būtina atsižvelgti į ankstesnes JAV vyriausybės klaidas ir žengti žingsnį į priekį Izraelio atžvilgiu sprendžiant papildomos pagalbos klausimą.

 

Dar praėjusį sekmadienį Pentagono vadovas Lloydas Austinas paskelbė apie lėktuvnešio, keturių raketinių minininkų ir valdomų raketų kreiserio išsiuntimą į rytinę Viduržemio jūros dalį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(5)
(55)

Komentarai (1)