„Apple“ ėmėsi įkraunamų baterijų verslo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2010-07-31 10:55
O taip pradejo kopijuoti apple kai po 1 menesio isleidzia plansetini kompiuteri Zinokit sueina inzineriai, pasedi dvi valandas ir jau gatavas prototipas O cia varo ant ju marketingo visi. Kad homus economicus tokio produkto gyvenime nepirktu, nes jis niekuo nera geresnis, o kainuoja vis tiek siek tiek daugiau + tai nera produktas kuriame jie turi patirties, taigi turetu but outsource'inta. Priezastis ant apple stumt yra, paziurek ju prezentacijas, paziurek kaip paskutiniu metu elgiasi su klientais - jus kalti, kad rysys krenta, nes telefono nemokat laikyt. O zmones tokie durni kad toliau perka telefonus ir patenkinti yra, nors katik juos durniais isvadino Jei man taip kas as i galva jam sviesciau ta telefona ir pinigus grazintu iki paskutinio cento.
kionig 2010-07-31 11:27
10 metu tai cia jau marketingas NiMH neturi labai jau didelio krovimo ciklu skaiciu. Dar neaisku, kokios talpos tie akumai pas obuoli bus. Speju greiciausiai 2000mAh. Debilizmas dvi krauti, o kai dar tau reikia 2 Na ir kas, kad ten sukure krovikli, kuris srebia mazai. Mano turimi sanyo ir varta krovikliai gali iskart po 4 akumus krauti. Ju suvartojama galia 5W. Ir koks ten skirtumas kiek ten vatu nueina ant silumos. Rimciausi akumai esantys dabar rinkoje tai eneloop firmos. Pirkau atrodo pries pora metu ta sanyo krovikli su 4 akumuliatoriais berots uz ~70 lt.
zamzungas 2010-07-31 11:58
Kaip apple elgiasi su mumis taip ir mes su jais Kaip jie ten sake ''apple brings video calling to the world'' Kas isvis per dalykas tas pakrovejas, kad reiktu isbandyt, viskas ir taip aisku pagal aprasyma, kad padarytas pigiausiu budu supakuotas i grazia dezute ir kaina perpus didesne negu tikra verte. Nereikia buti profesorium jog suprastum, kad NiMh nelaikys 10 metu.
Simplicity 2010-07-31 13:33
Nestumiant ant nieko... Turiu Energizer ikrovikli, galinti krauti 2-4AAA arba 2-4AA baterijas. Ji nusipirkau uz 7 eurus (komplekte buvo ir 4AA baterijos) p.s. Lietuvoj toks pakrovejas turetu atsieit ~90Lt (29USD + ~20% muito uz importa is non EU)
Linas000 2010-07-31 21:15
cia pakrovejas su delta V, tipo automatinis, kaip supratau. Tai puiki kaina. Nes paparastai automatiniai pakrovejai nuo 50lt kainuoja be akumuliatoriu.
simukis 2010-07-31 23:38
Kažkaip keista kad Apple jo nepavadino iBatteryCharger...
Kilgoras Trautas 2010-08-01 02:09
Viskas čia normaliai su kaina. 30$ už 6 elementus ir pakrovėją tikrai nėra perlenkta kaina. Aišku kokiame ebay rasi siūstis iš HK ar Kinijos ir pigiau, bet su garantijomis ir kokybe tai tikrai ten prastai. Iš asmeninės patirties žinau, kad ebay daugumos pakraunamų elementu atikėtėse būna nurodyta padidinta talpa.
Simplicity 2010-08-01 11:54
Toks dalykas kaip NiMh ikrovejas neturetu buti orientuotas tik i viena gamintoja ir tik i jo pateiktus maitinimo elementus. Cia apple tiesiog papildo savo priedu gama dar vienu riboto funkcionalumo, bet "graziai atrodanciu" gaminiu. Manau, kad namie turetu pakakti 1 ikroviklio, kuris gali krauti AA ir AAA elementus. AA elementai placiai naudojami fotoaparatuose, zaisluose ir pan. tad butu kvaila tureti viena pakroveja Apple elementams, viena maziems AAA elementams ir viena didesni, kraunanti 4xAA elementus. p.s. Nesu as apple "hater'is". Man tiesiog nepatinka, kad zmones iki tiek prisirisa prie kompanijos, kad jiems galima brukti bet koki s***, o jie su didziausiu dziaugsmu ji pirks ir juo save teps. Apple atveju suroboteta iki tiek, kad net akivaizdus gamybos ar projektavimo brokas buvo pateiktas taip, lyg tai butu paciu vartotoju kalte. Kad ta karteli sumazinti- geroji apple dave "bumperi" ir nemokamu programu. Ko daugiau iki pilnos laimes fanatikui reikia... p.p.s. Kazin, ar padidetu rasalo sunaudojimas jei Steve'as Jobs'as pasakytu, kad tureti istatuiruota Apple logotipa ant kaktos yra lygis ir tokiems bus suteikta 10% nuolaida (ar kruva nemokamu aksesuaru) isigyjant nauja gamini?
Justas116 2010-08-01 23:21
Speju veliau ji pervadins i "iCharger", nuslifuos su chroma ir blizgiu metalu ir uzkels kainas iki dangaus