Siaubinga, ką išdarinėja rusai. Skelbiamas apokaliptinis video iš Avdijivkos  ()

Rusijos okupantai per puolimo operacijas Donecko srities Avdijivkos srityje naudoja fosforą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Prezidentūros kanceliarijos vadovas Andrijus Jermakas.

„Avdijivka. Mūsų kraštas, Ukrainos miestas. Rusai įdėjo daug pastangų šia linkme. Jie naudoja fosforą, nori viską, kas aplinkui, sunaikinti“, – rašė jis.

Jermakas pažymėjo, kad Ukrainos kovotojai šiuo metu užima pozicijas sunkiose kovose.

Jis ragino visus prisiminti, kad karas tęsiasi, o priešo tikslas išlieka tas pats – visus išžudyti.

„Rusai nevertina savo žmonių – lažinasi dėl kiekybės. Mūsų stiprybė yra kokybė ir vienybė. Ir šaltas savo poreikių skaičiavimas, siekiant sunaikinti rusus. Mes ir toliau kasdien kovojame už tautos ateitį. Visi kartu“, – pridūrė Jermakas.

Pastarosiomis dienomis Rusijos armija gerokai suaktyvino puolimo veiksmus aplink Avdijivką. Priešo išpuoliai vadinami didžiausia užpuolikų ataka mieste nuo viso karo pradžios.

 

Rusijos Federacijos kariai aktyviai bando apsupti miestą. Ukrainos gynybos pajėgos mano, kad tokiu būdu įsibrovėliai nori iškovoti bent kokią simbolinę „pergalę“ ir pasukti karo veiksmų bangą.

 

Kaip pranešė Avdijivkos miesto karinės administracijos vadovas Vitalijus Barabašas, Rusijos okupantai nestabdo Avdijivkos apšaudymo, intensyvina oro antskrydžius ir jau ketvirtą dieną vykdo puolamuosius veiksmus. Mieste sustabdytas humanitarinės pagalbos ir produktų pristatymas. Tuo pat metu Ukrainos gynybos pajėgos laikosi savo pozicijų ir atremia priešo puolimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(4)
(24)

Komentarai ()