[ŽT] „Man atsivėrė akys...“ Neįtikėtini įvykiai. Z-propagandistas atsisako Rusijos (Video)  (1)

Tinklaraštininkas ragino kuo greičiau atsikratyti visko, kas rusiška.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar spalio 10 dieną tinklaraštininkas Vladas įrašė naują vaizdo įrašą, kuriame išsižadėjo Rusijos ir jos veiksmų tarptautinėje arenoje. Vaizdo įraše jis teigė, kad 1,5 metų buvo visiškai Putino pusėje, tačiau situacija su „Hamas“ kovotojais jam atvėrė akis, praneša kanalas „Ukraina 365“.

Savo kreipimąsi į abonentus jis pradėjo žodžiais „Rusija mus išdavė“. Visus šiuos 1,5 metų Vladas skelbė vaizdo įrašus, palaikančius Putiną ir jo karą prieš Ukrainą. Tačiau 2023 metų spalio 7 dienos situacija privertė jį pakeisti savo nuomonę. Vienu metu beveik panašus incidentas įvyko su propagandistu Šarijumi, kuris taip pat ėmė smerkti Putino ir jo kariuomenės veiksmus Ukrainoje.

 

Tinklaraštininkas Vladas teigė, kad po visų tų Rusijos politikų komentarų ir pareiškimų Rusijos Federacija niekuo nesiskiria nuo „Hamas“ kovotojų.

Tinklaraštininkas ragino savo prenumeratorius kuo greičiau atsikratyti visko, kas rusiška, o pradėti reikėtų nuo Rusijos Federacijos vėliavų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(250)
(7)
(243)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: