„Trys šauktukai!!! Ten 1000 konteinerių!“ Kas atvyko į frontą (Video)  ()

Ginklų ir amunicijos tiekimas rusams iš jų sąjungininkų yra papildomi sunkumai Ukrainos gynybos pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ginklų ir amunicijos tiekimas rusams iš jų sąjungininkų yra papildomi sunkumai Ukrainos gynybos pajėgoms, priminė Jurijus Fedorenko.

Kartu patyręs kariškis pabrėžė, kad dėl Ukrainos strateginių partnerių karinės pagalbos smarkiai išaugo ir Ukrainos potencialas.

Jurijaus Fedorenko interviu televizijos kanalui „Priamyj“ „YouTube“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėja pašnekovo klausė, kaip gali pasikeisti situacija fronte, jei KLDR į Rusiją atgabentų konteinerius su ginklais ir šaudmenimis.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas iš karto sureagavo į tai, ką išgirdo: „Bet kokie ginklai ar technika, kurią gauna Rusijos okupantai, stiprina jų kariuomenę. Vienaip ar kitaip, priešas kelia tikslą tęsti karą Ukrainoje su konkrečiomis užduotimis - tam tikrų užduočių okupacija. Atitinkamai, jie visur ieško išteklių.“

Tuomet Jurijus Fedorenko išsakė svarbią informaciją, bandydamas nuraminti ukrainiečius: „Verta pastebėti, kad gynybos pajėgos taip pat nestovi vietoje dėl tarptautinės karinės pagalbos. Noriu pabrėžti (dedu tris šauktukus), kad dėl Ukrainos tautos paramos, daugelyje sričių, tiek technologijų, tiek ugnies, esame pranašesni arba lygūs.“

 

Suprantu, kad kažkas jau pavargo nuo karo, bet reikia būti vieningiems ir visomis išgalėmis padėti gynybos pajėgoms“, – svarbų aspektą, priartinantį Ukrainos pergalę, priminė karys.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: