„Tai mutantai…“ Rusai pakraupę. Skelbia, kas juos užpuolė prie Avdijivkos  ()

Rusai seka naujas pasakas apie biologines laboratorijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmąją puolimo prie Avdijivkos dieną Rusijos propagandistai skelbė didelį proveržį, sakydami, kad jie praktiškai apsupo miestą, tačiau dabar pripažįsta, kad jiems labai sunku. Vis dažniau pasakoja apie didžiulius nuostolius, daugybę sužeistųjų, vietų ir gydytojų trūkumą ligoninėse.

Apie tai savo „YouTube“ kanale pranešė Ukrainos politikos tinklaraštininkas Sergejus Sternenko.

Padėtis Avdijivkos rajone išlieka gana sudėtinga, sakė ekspertas. Rusai ir toliau bando šturmuoti Ukrainos gynėjų pozicijas. Savo ruožtu ukrainiečių kariai atremia priešo puolimus, tačiau kartais rusams vis dėlto pavyksta užimti atskiras pozicijas.

Be to, rusams nepavyko pasiekti netikėtumo efekto pradedant Avdijivos puolimą. Tačiau Putino propagandistai jau turi tam savo paaiškinimą. Jie sako, kad jie negali užimti Avdijivkos, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos ten turi labai gerus įtvirtinimus, net rimtesnius, nei rusai iškasė Zaporižios srityje.

 
 

 

Vis dėlto svarbiausia, kad prieš rusus šia kryptimi kovoja „mutantai“. Kremliaus propagandistai visiškai rimtai kalba apie „mutavusius anglosaksus“, kurie buvo apmokyti Ukrainos biologinėse laboratorijose. O taip pat, kaip teigia Putino tarnai, prieš rusus kovoja turkai, amerikiečiai ir lenkų samdiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(10)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: