„Tai Zelenskis 2.“ Gordonas skelbia vienintelį žmogų, kurio bijo Putinas (Video)  ()

Yra realus pretendentas į Rusijos prezidento postą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas, karo politikos apžvalgininkas Dmitrijus Gordonas, bendrame sraute su kolega Vasilijumi Golovanovu, kalbėjo apie rusų menininką Maksimą Galkiną, vadindamas jį subtiliu, tyru, nuoširdžiu ir nuostabiu žmogumi, kuriam dėl Rusijos skauda širdį, nes jis ten gimė ir praleido savo geriausius gyvenimo metus.

„Maksimas Galkinas yra šviesus žmogus, absoliučiai šviesus. Žinote, aš labai jį gerbiu, bet po to, kai prieš savaitę pamačiau jo kreipimąsi, prasidėjus karui Izraelyje, pradėjau dar labiau gerbti“, – prisipažino Gordonas.

Tada žurnalistas atkreipė dėmesį, kad Putinas neatsitiktinai taip bijo Galkino, nes pastarasis gali pretenduoti į Rusijos prezidento postą.

„Dabar aš visiškai neperdedu, – sakė Gordonas. – Galkinas gali pakeisti Putiną, nes jei Zelenskis galėjo, tai paaiškinkit man, kodėl Galkinas negali? Jis turi galingą intelektą ir didžiulę gyvenimo patirtį. Jis myli savo Tėvynę, kuri jam labai svarbi, o kartu ir pagarbą vakarietiškoms vertybėms, tad, žinoma, Putinas yra įsitempęs. Zelenskiui nugalėjus Ukrainoje, tai jau buvo signalas, kad reikia saugotis Maksimo Galkino“.

 

Be to, analitikas atkreipė dėmesį, kad Galkino įtraukimas į užsienio agentų gretas sukelia tik juoką Rusijos Federacijos, kaip valstybės, išnykimo ir pralaimėjimo visapusiškame kare prieš Ukrainą išvakarėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: