Telefonai su „Windows Phone 7“ OS pasirodys spalį (Video)  (11)

Mobilieji telefonai, naudojantys naująją „Windows Phone 7“ operacinę sistemą, Europoje gali pasirodyti jau spalio mėnesį, pranešė „Techradar.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV rinkai jie turėtų būti pateikti lapkritį. Leidinys remiasi „Microsoft“ direktoriumi vykdytoju Kevinu Turneriu.

Pasak jo, išmaniųjų telefonų rinkos galimybės yra labai didelės. „Šis žaidimas dar nesibaigė. Jau parduota 200 milijonų išmaniųjų telefonų, o per 3 – 5 artimiausius metus šis skaičius pasieks 400 – 450 milijonų, tai yra, daugiau nei dvigubai. Mes tikrai turime galimybę viską pakeisti“, – sakė K. Turneris, turėdamas mintyje „Microsoft“ perspektyvas išmaniųjų telefonų operacinių sistemų rinkoje.

Kalbėdamas apie tai, ko galima tikėtis iš „Windows Phone 7“, jis sakė, kad, pažvelgus į naujosios OS valdomą telefoną ir pamačius jo vartotojo sąsają, bus akivaizdu, jog jis nepanašus į jokius ankstesnius „Microsoft“ mobiliosios OS valdomus aparatus. „Ponios ir ponai, aš manau, kad tai yra geras daiktas“, – pareiškė K. Turneris.

Praėjusią savaitę buvo anonsuotas pirmasis „Windows Phone 7“ OS naudosiantis išmanusis telefonas – „Samsung Cetus“. Pirminėmis žiniomis, jis naudos 4 colių įstrižainės organinių šviesos diodų ekraną, 5 MP vaizdo kamerą, GPS imtuvą ir kitus šiuolaikinių išmaniųjų telefonų techninius atributrus.

Žurnalo „Wired“ laboratorija „Gadget lab“ išmėgino šį mobilųjį telefoną su Windows 7 operacine sistema - apie tai šiame video reportaže:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: