„Prezidentui sustojo širdis.“ Kas vyko paskui. „General SVR“ turi žinių  (2)

Putinas perkeltas į specialiai įrengtą patalpą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-23 „Prezidentui sustojo širdis.“ Kas vyko paskui. „General SVR“ turi žinių  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo „Telegram“ kanale, spalio 23 d., skelbia, kad:

Vakar, apie 21 val. 05 min. Maskvos laiku, rezidencijoje budėję Rusijos prezidento Vladimiro Putino saugumo tarnybos darbuotojai iš prezidento miegamojo išgirdo triukšmą ir kritimo garsus. Du apsaugos pareigūnai iškart nubėgo į prezidento miegamąjį ir pamatė Putiną, gulintį ant grindų šalia lovos ir apverstą stalą su maistu ir gėrimais. Greičiausiai prezidentas krisdamas atsitrenkė į stalą, indus ir nuvertė juos ant grindų, dėl to kilo triukšmas. Putiną tampė konvulsijos, jo akys „stovėjo stulpu“. Nedelsiant buvo pakviesti šalia budėję medikai, įsikūrę viename iš gretimų kambarių. Gydytojai atliko gaivinimą, prieš tai nustatę, kad prezidentui sustojo širdis.

Pagalba buvo suteikta laiku, širdis pradėjo dirbti ir V. Putinas atgavo sąmonę. Prezidentas buvo perkeltas į savo rezidencijoje specialiai įrengtą patalpą, kurioje jau buvo sumontuota reanimacijai reikalinga medicininė įranga.Tai praktiškai naujausiomis technologijomis aprūpinta reanimacijos palata. Prezidento būklė stabilizavosi, jis yra prižiūrimas medikų.

 

Jau ne kartą kalbėjome apie Putino sveikatos pablogėjimą onkologinių ligų ir daugelio kitų ligų fone. Šis širdies sustojimo atvejis rimtai sukėlė nerimą prezidento vidiniame rate, nepaisant to, kad gydytojai juos jau įspėjo, kad Putinas labai serga ir greičiausiai ištemps tik iki rudens pabaigos. Pastaruoju metu visus oficialius susitikimus ir renginius veda prezidento antrininkas. Po žinios apie vakarinį incidentą keli V. Putinui artimi asmenys susisiekė telefonu ir susitarė pirmadienį surengti konsultacijas dėl galimų veiksmų, jei artimiausiomis dienomis prezidentas mirs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(205)
(22)
(183)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: