Draugiška ugnis. Supanikavę okupantai išguldė pusšimtį savų  ()

Chersono srityje okupantai likvidavo 47 savo karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Draugiška ugnis. Supanikavę okupantai išguldė pusšimtį savų. Vadai, leidę Rusijos kariams apšaudyti saviškius, buvo suimti.

Chersono srityje dažnėja atvejų, kai okupantai ima šaudyti į saviškius. Praėjusią savaitę dėl „draugiškos ugnies“ žuvo 47 Rusijos kariai.

Apie tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliaus tabokinė“.

Pažymima, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi kairiajame Dniepro krante Chersono srityje daugeliu atvejų lydėjo panika ir „draugiška ugnis“. Dėl to buvo sulaikyti du pareigūnai, kurie leido Rusijos ginkluotosioms pajėgoms apšaudyti savo dalinius.

„Buvo sulaikyti du pareigūnai, kurių pavaldiniai apšaudė savus. Vienas iš jų – artileristas. Jo vadovaujama baterija prieš kelias dienas atidengė ugnį į mūsų karius, supainiodama juos su ukrainiečiais. Žuvo 12 žmonių. Kitas – pėstininkų vadas, kurio pavaldiniai apsišaudė su rusų kariškiais, besitraukiančiais iš priešo užimtų pozicijų. Per tą susišaudymą žuvo 14 žmonių iš abiejų pusių“, – rašoma pranešime.

 

Pasak „Telegram“ kanalo šaltinio Rusijos gynybos ministerijoje, praėjusią savaitę Chersono regione dėl „draugiškos ugnies“ žuvo 47 Rusijos kariai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: