[ŽT] Kaip 1941-aisiais. „Bombarduoja kūnais.“ Ždanovas skelbia beprotiškus įvykius  ()

„Priešas neatsisako bandymų apsupti Avdijivką.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot karo eksperto Olego Ždanovo, rusai kovoja kaip 1941-aisiais: „Į mūsų pozicijas bando mesti kūnus. Puolimų bangos - su šarvuočiais, be šarvuočių - nesiliauja 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę“.

„Priešas neatsisako bandymų apsupti Avdijivką, bet mūsų kariai atkakliai laikosi gynybos, padarydami priešui didelius nuostolius... Matyt, skirta politinė užduotis - paimti Avdijivką bet kokia kaina, kad ir kiek žmonių žūtų, kad ir kiek technikos būtų prarasta. Na, o mes pasirūpinsime, kad jie „nepaimtų“, – sakė jis. - Avdijivkos rajone įsibrovėliai pradėjo taikyti „kurmių taktiką“: kasa tunelius link mūsų pozicijų, kad būtų arčiau ir galėtų netikėtai iššokti iš šio tunelio priešais mūsų apkasus“.

Taip pat ekspertas pasakojo, kad įsibrovėliai pradėjo naudoti nuotoliniu būdu valdomas robotizuotas transporto priemones: „Tai platformos, kurios gabena amuniciją, vandenį ir maistą į fronto liniją. Jų užduotis taip pat evakuoti sužeistuosius. Mes dar tik atliekame bandymus atskiruose daliniuose, o jie (rusai) jau dirba su tuo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: