[ŽT] Ar baigsis karas mirus Putinui? (Video)  (1)

Neseniai internete pasklido informacija apie tariamą Vladimiro Putino „žymų sveikatos pablogėjimą“, kuri iš karto sukėlė kalbas apie tikėtiną neišvengiamą karo prieš Ukrainą pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau tokie teiginiai – tik iliuzija.

Apie tai per telemaratono metu kalbėjo prezidento kanceliarijos viršininko patarėjas M. Podoliakas. Jis pažymėjo, kad po galimos V. Putino mirties karas nesibaigs.

M. Podoliakas pabrėžė, kad V. Putinas yra tik vienas iš karo prieš Ukrainos valstybę elementų. Tačiau apskritai Rusijos elito, bendruomenės ir pačios  šalies agresorės esmėje yra šio karo tęsimas.

„Yra kažkas teigiamo tame, kad V. Putino nebus. Akivaizdu, kad tai sukels tam tikrus procesus pačioje Rusijoje: politinis elitas muš vienas kitą, žudys, konkuruos su valdžia kaip tokia ir t.t.“ – kalbėjo OP vadovo patarėjas.

Jis pabrėžė, kad tai neblogi dabartinės Rusijos valstybės naikinimo procesai. Tačiau ukrainiečiai turi negyventi iliuzijomis, kad po to, kai kažkas atsitiks V. Putinui, tuoj pat karas pasibaigs.

 

„Tai paspartins karo pabaigą, bet pagrindinis elementas vis dar yra Ukraina“, – sakė M. Podoliakas.

Ypač jis pabrėžė, kad tik nuo ukrainiečių priklauso, kaip greitai baigsis šis karas. Kartu jis pabrėžė, kad Ukraina susigrąžins visas laikinai okupuotas teritorijas ir išvarys priešą iš valstybės teritorijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(4)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: