„Rusijos prezidentas nebegali valdyti šalies. Stebuklo nebus“  ()

Vladimiro Putino būklė nepasikeitė ir išlieka stabili bei sunki.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-26 „Rusijos prezidentas nebegali valdyti šalies. Stebuklo nebus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo „Telegram“ kanale, spalio 25 d., skelbia, kad:

Spalio 24 d., pirmą kartą, prezidento antrininkas buvo pakviestas dalyvauti uždarame formate vykusiame susitikime nuotoliniu būdu. Susitikimo su saugumo bloko vadovybės atstovais iniciatorius buvo Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas. Saugumo Tarybos sekretorius šią naujovę pagrindė tuo, kad bet kokiu atveju antrininkas turės žinoti per tokius susitikimus priimamų sprendimų niuansus, o jei jis juose dalyvaus pats, tada jam bus aiškios sprendimų priėmimo priežastys ir jis galės teisingai bei konstruktyviai argumentuoti šių sprendimų naudai. Pats Patruševas ir pravedė šį susitikimą, praktiškai nekreipdamas dėmesio į antrininko buvimą, ir tik pabaigoje, prieš baigdamas, paklausė susitikimo dalyvių, ką jie mano apie tokį formatą. Niekas prieš nepasisakė, Saugumo Tarybos sekretorius sakė, kad kol kas operatyviniai susitikimai vyks tokiu formatu. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nebegali valdyti šalies ir antrininkas kaip asmuo, kuris dabar visur atstovaus prezidentui, pamažu keičia valstybės vadovą ir uždaruose renginiuose.

 

Elito grupių atstovai bando vienytis ir svarsto, kaip išlaikyti Putino valdžios sistemą po paties Putino mirties. Mintis, kad antrininkas kurį laiką vaidins prezidentą, niekam nekelia abejonių, tačiau visi pripažįsta, kad toks sprendimas laikinas.

Per pastarąsias 24 valandas Vladimiro Putino būklė nepasikeitė ir išlieka stabili bei sunki. Atvykę gydytojai sako, kad stebuklo neįvyks, ir ruošia artimuosius blogiausiam rezultatui.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: