Rusijoje bandoma vykdyti perversmą! „General SVR“ skelbia apie Putino mirtį  (7)

20.42 val. Maskvos laiku gydytojai nutraukė gaivinimą ir konstatavo mirtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-27 Rusijoje bandoma vykdyti perversmą! „General SVR“ skelbia apie Putino mirtį  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“ savo „Telegram“ kanale, remdamasis šaltiniais Kremliuje, spalio 26 d., paskelbė:

Dėmesio! Šiuo metu Rusijoje bandoma įvykdyti perversmą! Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šį vakarą mirė savo rezidencijoje Valdajuje. 20.42 val. Maskvos laiku gydytojai nutraukė gaivinimą ir konstatavo mirtį.

Dabar gydytojai uždaryti kambaryje su Putino lavonu, juos laiko prezidento saugumo tarnybos nariai, kuriems vadovauja Dmitrijus Kočnevas, kuris palaiko ryšį ir gauna nurodymus iš Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo.

Sustiprintas prezidento antrininko saugumas. Vyksta aktyvios derybos. Bet koks bandymas po Putino mirties tapti prezidentu, yra valstybės perversmas.

Charter97.org rašo, kad gandai apie V. Putino antrininkus, kaip ir mirtiną ligą, sklando jau kelerius metus, todėl į tokias žinias reikia žiūrėti atsargiai. Šios informacijos patvirtinimo ar paneigimo iš patikimesnių šaltinių kol kas nėra.

 

„Telegram“ kanalas „General SVR“ pasirodė 2020 m., jį seka beveik 400 tūkst. žmonių. Kanalas valdomas buvusio Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos generolo vardu, jame skelbiama tariamai viešai neatskleista informacija apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir jo aplinką. Garsus Rusijos politologas Valerijus Solovėjus ne kartą rėmėsi šio kanalo publikacijomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(18)
(146)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: