2015 metais 60% mobiliųjų telefonų turės naršykles  (7)

Dėl plačiai paplitusių nešiojamųjų ir planšetinių kompiuterių, o taip pat išmaniųjų telefonų internetas tampa išties mobiliu. Tie, kam šie įrenginiai yra per brangūs, gali įsigyti ir pigiau kainuojančius mobiliuosius telefonus, užtikrinančius prisijungimą prie interneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal analitinės kompanijos „ABI Research“ prognozes, mobilaus interneto populiarumas augs ir toliau, o 2015 metais daugiau nei 60% mobiliųjų įrenginių turės mobiliąją naršyklę. Lyginant su šiandiena, tokių įrenginių kiekis padvigubės ir sieks 3,8 milijardo vienetų.

„ABI Research“ vyriausiasis ekspertas Markas Bekju teigia, kad visavertės interneto naršyklės bus visuose išmaniuosiuose telefonuose ir didesnio funkcionalumo mobiliuosiuose telefonuose. O tokios naršyklės, kaip „Opera Mini“, kurių darbui dėl proxy serverių nereikia daug resursų, bus diegiamos net į biudžetinius telefonus.

„ABI Research“ ekspertai mano, kad įrenginių su pilnavertėmis naršyklėmis skaičius viršys įrenginių kiekį su proxy serverius naudojančiomis naršyklėmis 2012 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)