Kas kaltas dėl avarijų - „Toyota“ ar vairuotojai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2010-08-12 15:56
Kai GM atejo sunkus laikai,tai pradejo kazkaip daug broko atsirasti pas toyota.
immortallt 2010-08-12 20:09
Andriulis, daug ? Viena klaida... Ir tai cia viena masina is keliu tukstanciu, tik biski rimtesnis brokas... Beje masinas visada galima gi stabdyti begiais... Net automatuose yra tokie dalykai... Vaziuosi tada max 40-50km/h greiciu
andriulis 2010-08-12 20:59
Ne vienas brokas! Ne tik del prius, bet ir del lexus dzipo buvo. Visa tai prasidejo kai turejo traukti jav automobiliu gamintojus is dugno. Tai pasipyle visokiausiu broku, bet manau po biski jie bliuksta. Nzn ar tai sutapimas ar bandymas daryti "Pirk preke JAV". Jokia cia paslaptis, jog krizes laiku vyriausybes bando agituoti zmones,kad pirktu preke ju salies gamybos.
andriulis 2010-08-12 21:04
Va paciame lexus puslapyje yra idomi info: http://www.lexus.lt/about/news-and-even ... ecall.aspx Europoje nei vienam dzipui neatsitiko tai kas buvo kalbama jav rinkoje. Mintis persasi tik viena.
BishopaZ 2010-08-12 22:12
na jūs japaškių mylėtojai ir nusišnekat, taigi pati tojota pripažino, kad padarė būtent tokį broką. Ko jūs puolat gint jum pinigus moka ar ką ? be to jūs ką nežinot, kad specialiai JAV rinkai beveik visada tiekia šiek tiek kitokius modelius/modifikacijas. Ir ne tik tojota ir VW ir t.t. taip daro, nesvaikit.
HardAxe 2010-08-12 22:32
Europoj visi važinėja rankinėm pavarų dėžėm, amerikoj automatais. Jei gazuosis rankinė pavarų dėžė nesusimastydamas mygsi sankabą, stabdį, rankinį. Kai automatinė reiks pagalvoti apie degimo išjungimą. Tam reikia šiek tiek laiko, ir šiek tiek kūrybingumo
andriulis 2010-08-13 09:16
Na as kiek zinau, tai nera skirtumo kur vazineja lexus, bet zinau viena jog jie beveik visi automatai. Vaziuokle, vairo koloneles, stabdziu sistema eina ta pati. Kiek JAV tiek europoje. Ne visus "brokus" toyota pripazino.
immortallt 2010-08-13 12:25
HardAxe, jei turi sena kibira ar seip ekonomini varianta, tai gal ir vazinejies su mechanine. Visos geresnes masinos eina arba su automatu, arba pusiau automatu. Nesakau, kad to broko nepadare, bet pasakykit, kad pvz opelis nera is vis totalus brokas. Arba prancuziskos/italiskos serijines masinos, kurios genda daznai... Beje mama vairuoja toyota corola 1,8l 2001m amerikoniska. Turim nuo 2005m, dar ne karto nebuvo niekas sugede (keiciami tepalai, kaladeles, dirzeliai nera gedimai). O kai as ja vairuoju, tai tikrai padroziu gerokai. P.S. masina patyrusi 2 avarijas, viena JAV, viena LT.
BishopaZ 2010-08-13 15:24
"Nesakau, kad to broko nepadare, bet pasakykit, kad pvz opelis nera is vis totalus brokas. Arba prancuziskos/italiskos serijines masinos, kurios genda daznai... " Dar viena nesąmonė arba iš stiliaus viena boba sakė ... Turėjau naują citriną pardaviau beveik 3jų metų kai buvo vardan didesnės bagažinės - NĖ VIENO GEDIMO. Pasižiūrėkit ES statistiką - labiausiai gendančios mašinos ES - MERSAI, berods ir tojota į labiausiai gendančių TOP10 sąrašiuką papuola.
HDi 2010-08-14 11:47
Nes jų ir yra daugiau. Nuvažiuok į Vokietiją, ar dauk pamatysi prancūziškų mašinų? Amerikoj? Nemanau. Taip pat nemanu kad reikia Toyota per daug kaltint, amerikiečiam viską reikia pirštu rodyt, menkiausias instrukcijas surašyt, tai nenuostabu, kad galva jie ne visi masto. Be to automobilio stabdžiai daug galingesni nei variklis, tai net užsikirtus gazui, sustot galima. Kas netiki pabandykit abu pėdalus spaust, tai nė nesijaus kad gazas spaudžiamas, netgi tuo pačiu pirmu bėgiu.