[ŽT] „Jūs pastatėte 500 km požeminių tunelių, bet nieko nepastatėte civiliams. Kodėl?...“ Tai nerealu. Atsakymas užmuša (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-11-01 21:09
- Toks požiūris į tautiečius tik parodo jog HAMAS yra kriminalinė struktūra, neturinti jokio kito plano kaip sunaikinti konkurentus ir toliau plėstis. - Tai teroristinis požiūris į Pasaulio tvarką, o su teroristais niekas nesidera. - HAMAS reikia sunaikinti, o tada užsiimti Palestiniečių švietimu ir ugdymu, kad patys galėtų vesti savo tautą progreso link. - Priešingu atveju, Palestinos laukia išnykimas kaip daugelio civilizacijų. - Vaizdas toks, kad evoliucija azijoje ir vidurio rytuose, stipriai atsilieka nuo evoliucijos vakaruose. Todėl toks kultūrinis šokas kelia didžiulius konfliktus. - Situacija tolygi: antivakseriui liepti užsidėti veido kaukę, o atsisakius - panaudoti jėgą. Jie tiesiog nepajėgūs suprasti atsakomybės už savo veiksmus, jie supranta tik diržo politiką.
gytis13 2023-11-01 22:22
Man tas Gazos ruožas kuo toliau to labiau tampa panašus į Vilniaus čigonų taborą...
vanduo4 2023-11-02 15:10
Teisingai pastebėjai. Arabai Palestiniečius laiko čigonais, žemesne kasta, siekia pašalpų todėl ir nenori jų įsileisti. Problemas sprendžia galvų kapojimu. Išardyti Gazą negalima, nes nebus kur perkelti jų iš vakarų kranto.
donatasv 2023-11-02 16:05
Vilniaus valdžia ilgai ignoravo čigonų taboro problemą, kol galų gale ėmėsi veiksmų viską nugriovė ir ten gyvenusius gyventojus integravo į visuomenę. Šiukšlių po kilimu kavojimas žydeliui problemos nepadės išspręsti. Jei norės gyventi taikiai regione teks išmokt sugyvent su čigonais nes atbėgt padegt neužteks.
pirmas 2023-11-02 18:08
Ubagai visada pavydi geriau gyvenatiems.
immortallt 2023-11-03 13:32
Sunaikinti HAMAS nužudant 10 civilių, kad užmušti vieną teroristą ? Tikrai švietimas padės, kai kas antras vaikas bus praradęs bent vieną iš tėvų ar brolį/seserį nuo žydų rankų. HAMAS turi nelikti, bet pageidautina nesukurti kitos teroristinės organizacijos, kurią palaikys realiai pusė populiacijos, nes visi nuo žydų rankų kažką bus praradę.