„Atėjo laikas pradėti kariauti Rusijos teritorijoje“. Netikėta, kas netrukus gali įvykti Rusijoje (Video)  ()

Rusijos opozicionierius Ilja Ponomariovas įsitikinęs, kad legionas „Rusijos laisvė“ turėtų išvaduoti dalį Rusijos Federacijos dar nepasibaigus karui. Anot jo, dabartinės paliaubos Ukrainoje niekam nėra naudingos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos nacionaliniai daliniai gali atkovoti dalį teritorijos iš Kremliaus ir sukurti ten naują vyriausybę. Tai pareiškė Rusijos opozicijos lyderis ir buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomariovas.

„Galų gale, manau, legionas „Rusijos laisvė“ išlaisvins dalį Rusijos Federacijos teritorijos, paskelbs joje naują vyriausybę. Ir šią vyriausybę Ukraina, Lenkija ir kitos pasaulio šalys pripažins naująja Rusijos vyriausybe“, - jis pasakė.

Politikas pabrėžė, kad artimiausiu metu turėtų prasidėti skverbimasis į priešo teritoriją ir aktyvių veiksmų pradžia.

„Tai turi būti padaryta dabar. Nes jei bus tam tikra taikos sutartis, ką mes galime daryti po to? Tai bus tiesiog šios sutarties pažeidimas“, – aiškino Ponomariovas.

Jo žodžiais tariant, apskritai paliaubos tarp Rusijos ir Ukrainos „niekam nebus naudingos“.

„Iš pradžių, žinoma, bus pauzė ir galimybė šiek tiek pailsėti nuo šio karo. Bet tada karas atsinaujins su nauja jėga, nes Putinas niekur nedings“, - sakė Rusijos opozicionierius.

 

Jis pabrėžė, kad Rusijos Federacijos prezidentą remia žmonės ir jos elitas. Ponomariovas įsitikinęs, kad V. Putinas taikos sudarymą pateiks kaip tikėtiną Rusijos pergalę, o pailsėjęs atnaujins Ukrainos teritorijų puolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(2)
(105)

Komentarai ()