Fronte pastebėtas super retas Ukrainos monstras BREM-4. Kas tai per žvėris (Foto)  ()

Kasdien fronte tokių aparatų nepamatysi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Evakuacinė mašina BREM-4 – gana retas svečias infoerdvėje. Ekspertai pažymi, kad tikslus jų skaičius nežinomas, tačiau vienas iš jų pasirodė kaip 92-osios brigados dalis.

Internete pasirodė labai retos Ukrainos šarvuotos remonto ir evakuacijos mašinos BREM-4, sukurtos BTR-4E pagrindu, nuotrauka. Kaip pranešė „Defense Express“ apžvalgininkai, tai toks retas aparatas, kad jo paminėjimus atviruosiuose šaltiniuose galima suskaičiuoti ant rankos pirštų.

Pažymima, kad nuotrauką paskelbė Ivano Sirko ginkluotųjų pajėgų 92-osios brigados spaudos tarnyba. Anksčiau ši šarvuota mašina „pasirodė“ 2023 metų pavasarį, per mūšius Ukrainos rytuose prieš Rusijos užpuolikus.

Tuo pačiu metu tikslus BREM-4 skaičius Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretose nežinomas. Stebėtojai rašo, kad net iki plataus masto Rusijos invazijos viešoje erdvėje tokios informacijos nėra. Tik žinoma, kad 2021 metais Charkivo mechanikos inžinerijos projektavimo biuro specialistai dirbo prie 17 BTR-4 tipo transporto priemonių partijos, iš kurių viena evakuacinė BREM-4M.

 

 

Šarvuota mašina BREM-4M skirta atlikti sugadintos technikos evakuacijos iš mūšio lauko užduotis, taip pat žemės kasimo ir kėlimo operacijoms atlikti. Kartu tokia mašina naudojama ir kaip pagalbinė šarvuočių lauko remonto metu — naudojama elektriniu ir pneumatiniu būdu paleidžiant aptarnaujamų mašinų variklius.

Šarvuočio svoris – 21 tona, ekipažas – 4 žmonės. BREM-4M komplektuojamas su 500 AG galios 3TD-3A varikliu, leidžiančiu išvystyti iki 100 km/val. kelyje.

Mašina turi kraną, kurio keliamoji galia siekia iki 3 tonų, o gervės traukos jėga – 6,8 tonos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(7)
(53)

Komentarai ()