[ŽT] „Dal##jobai... Arestovyčius to įrodymas.“ Įvardijo didelę problemą, kurią reikia skubiai spręsti  (1)

Įvardijo didelę ukrainiečių problemą, kurią reikia skubiai spręsti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-02 [ŽT] „Dal##jobai... Arestovyčius to įrodymas.“ Įvardijo didelę problemą, kurią reikia skubiai spręsti  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas atkreipė dėmesį į tai, kad ne visi ukrainiečiai supranta, jog vyksta karas, ir toliau gyvena taip, kaip gyveno prieš karą.

Kuo ilgiau tęsiasi karas, tuo labiau išryškėja Ukrainos visuomenės susiskaldymas, kai vieni žmonės kovoja ir daro viską dėl bendros pergalės, o kiti, atrodo, nesupranta, kas vyksta šalyje, sako Maksimas Žorinas. Apie tai, kas negerai su ukrainiečiais, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras rašė taip:

„Kariuomenė jaučia, kad civiliai žmonės šiandien per mažai kalba apie karą, ir ne visai supranta, kas vyksta. Jie aktyviai diskutuoja apie kalbos klausimą arba dol##jobų politinių programų atsiradimą, o Arestovyčius yra to įrodymas.“

Maksimo Žorino pranešimą galima perskaityti jo „Telegram“ kanale.

Savo publikacija patyręs kariškis norėjo kreiptis į kiekvieną ukrainietį, kad visi suprastų, jog karas tęsiasi ilgai ir kuo greičiau visi įsitrauks į šį procesą, tuo greičiau ateis Ukrainos pergalė: „Didelė dalis žmonių yra atitrūkę nuo realybės, ir tai reikia taisyti. Nuolat kartoju, kad pergalė yra labai toli ir dauguma ukrainiečių turės dalyvauti kare. Tai sakau ne todėl, kad noriu ką nors išgąsdinti ar nuliūdinti. Noriu, kad visi liktume realiame pasaulyje ir adekvačiai įvertintume situaciją.“

 

„Gyvenimas iliuzijomis vis tiek nepadės. Kuo greičiau visi supras, kas vyksta, tuo geriau jiems“, - užbaigė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(5)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: