[ŽT] „Tai buvo mano klaida.“ Ką prisipažino Zalužnas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-11-02 22:08
Rusija kovoja dėl išlikimo; Rusija yra sukarinta organizacija, kurios gyevenimo esmė ir prasmė - agentūrinis darbas naikinant vakarų kapitalistus. Ir tam tikslui jie panaudos visus turimus resursus kol pati sukarinta struktūra gyva ir sveika. P.s. Rusijos gyvybinį biudžetą užtikrina 1 mln. gyventojų, dirbančių gamtinių išteklių pramonėje. Visus kitus galima paaukoti vardan šviesiojo rytojaus. - Juos gali sustabdyti tik resursų trūkumas. Rusijos karinis biudžetas jau siekia ~50%, kai vakaruose viskas vyksta tik iš atsargų +2% NATO išlaidoms. - Rusija yra kriminalinė struktūra, kuri sugrius tik jų veiklai tapus nepelningai ir trūkstant kadrų. P.s. grupuotės nariai negali bijoti, nes jeigu bijos - juos gyvus įmes į krosnį kaip išdavikus, todėl jie eis kad išgyventų.
P69 2023-11-02 23:52
Ir vėl klaidingai skaičius trauki. Nemoki ekonomikos. Lygini kiek Rusija iš biudžeto skiria ir kiek vakarai nuo BVP. Tai du skirtingi dalykai... Jeigu lyginam pagal BVP tai ir lyginam. 2 ir 5-6 procentai...
vanduo4 2023-11-03 20:12
Ir vėl tas kablelių taisytojas apsireiškė; Jau jeigu pats nesugebi pateikti analizės, tai bent kritikuok be sarkazmo. BVP sulyginai, gal gali sulyginti Rusijos ir vakarų šalių Biudžetų santykį armijos reikmėms? Kokiu būdu paskaičiuosi? Mano idėja buvo ta, jog Rusijos galimybės ginkluotis artėja prie galimbių ribos, kažin kokios vakarų galimybės?