Įspūdingas sveikinimo „akordas“. Trigubas HIMARS smūgis rusams. Fantastiškas video  ()

Ukrainos kariai sveikina kolegas su Raketų pajėgų ir artilerijos diena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai sveikina kolegas su Raketų pajėgų ir artilerijos diena, kuri minima lapkričio 3 d. Šia proga jie parodė naujus ATACMS raketų kadrus. Raketos buvo paleistos iš daugkartinio paleidimo raketų sistemų HIMARS.

Vaizdo įrašą savo „Telegram“ kanale paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Anatolijus Štefanas „Štirlicas“.

„HIMARS įgula sveikina visus su Raketų pajėgų ir artilerijos diena. Blogis tikrai bus nubaustas. Šlovė Ukrainai ir jos kariams“, – komentavo jis.

Vaizdo įraše veidą paslėpęs Ukrainos gynėjas pasirodė kelių HIMARS įrenginių fone ir kreipėsi į karius.

„Ponai, karininkai, seržantai, kariai, šiuo, sunkiu mūsų šaliai metu, sveikinu jus su profesine švente – Raketų pajėgų ir artilerijos diena“, – sakė jis.

 

Bendražygiams karys palinkėjo visų pirma geros sveikatos, taip pat ramaus dangaus virš galvų. Be to, jis paragino juos prisiminti, kad jie yra Ukrainos kariuomenės elitas ir tie, kurie priešui neša „Dievo bausmę“ iš dangaus.

„Jūs esate tie, po kurių stoja tyla. Jūs esate karo dievai. Šlovė Ukrainai! Šlovė raketų kariams! Mirtis priešams. Kartu – į pergalę. Pergalė yra mūsų!“ – kalbėjo Ukrainos gynėjas.

Ir paskutinis šio sveikinimo „akordas“ buvo ryški HIMARS įgulos salvė, vienu metu paleidusi tris trumpojo nuotolio balistines raketas ATACMS,išskridusias naikinti rusų okupantų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(4)
(215)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: