„Kaip įveikti Rusiją.“ Skelbiamas vienintelis būdas  (1)

Ukrainos pajėgų seržantas išsakė vienintelį Ukrainos išlikimo būdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei pažvelgtume tiesai į akis, Rusijos kariuomenė nėra vien „mėsa“. Per pusantrų metų, kai vyko visavertis karas su Ukraina, rusai iš tiesų padarė tam tikrą pažangą karinio-pramoninio komplekso srityje. Visų pirma jie padidino tankų ir bepiločių orlaivių gamybą, kartu aktyviai dirba su bepiločiais lėktuvais „Lancet“, kurie pasižymi dideliu efektyvumu. Vadinasi, Rusija šia kryptimi iš tiesų daro pažangą. Ir vienintelis Ukrainos išlikimo būdas – progresuoti greičiau už rusus.

Tokią nuomonę politinis aktyvistas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų seržantas Jurijus Gudymenko išsakė interviu Jevgenijai Kutnovai, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“.

Pasak karo eksperto, pažanga reikalinga ne tik ginklų gamyboje ar pirkime, bet ir mobilizacijos sistemoje, kurią reikia visiškai iš naujo paleisti. „Visi jau šaukia, ir aš taip pat tai kartoju, kad reikia keisti požiūrį į mobilizaciją. Mums reikia verbavimo. Mums reikia ne tik žmonių kiekybės, bet ir kokybės“, - sakė Gudymenko.

Iš esmės Rusijos okupantai yra didelė sovietų armija. O protingi žmonės jau šimtą kartų sakė, kad maža sovietų armija negali nugalėti didelės sovietų armijos. Tik maža technologinė armija gali nugalėti didelę sovietų armiją, o tam reikia atsisakyti daugybės dalykų, prie kurių pripratę tie patys generolai ir pulkininkai, aiškino seržantas. Visi tie nesibaigiantys raportai ir kiti popieriai, kurie atitraukia kovinius karininkus nuo darbo, turi nueiti į užmarštį.

 

„Biurokratiją reikia sumažinti dešimteriopai, jei ne daugiau“, - sakė Gudymenko. - „Tai padaryti tikrai sunku, nes dabar kariuomenėje viskas ilgai trunka, o mums reikia, kad viskas vyktų greitai ir efektyviai. Tai labai sunkūs pokyčiai visose grandyse. Bet jei to nepadarysime, pralaimėsime. Ir tikiuosi, kad dabar, taip pat ir generolo Zalužno interviu dėka, ši nuomonė ateis į galvą daugeliui žmonių. Mums reikia reformų ir viso proceso pertvarkymo.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: