„Google“ siūlo „Google Apps“ programas JAV vyriausybei  (0)

Bendrovė „Google“ pranešė parengusi naudojimui JAV valstybinėse organizacijose ir municipalinėse įstaigose skirtą naują „Google Apps“ taikomųjų programų paketą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Google Apps“ programų rinkinys kainuos 50 dolerių vienai darbo vietai, teigiama oficialiame „Google“ tinklaraštyje.

Pranešama, kad naują „Google Apps“ versiją jau išbandė JAV federalinė vyriausybė bei Los Andželo ir Orlando miestų municipalitetai. „Google“ atstovai pabrėžia, kad naujasis „Google Apps“ paketas tapo pirmuoju „debesyje“ – nuotoliniuose interneto serveriuose – vykdomų programų rinkiniu, kuriam JAV vyriausybė suteikė FISMA (Federal Information Security Management Act) įstatymo numatytą saugumo sertifikatą. FISMA įstatymas reikalauja, kad visų JAV federalinės vyriausybės įstaigų bei organizacijų informacinės sistemos atitiktų nustatytus saugumo reikalavimus.

Skelbiama, kad iš esmės „Google Apps for Government“ rinkinyje yra tos pačios taikomosios programos, kaip ir įprastiniame „Google Apps“: tarp jų – įmonėms skirta „Gmail“ elektroninio pašto versija, „Google Calendar“, biuro programų rinkinys „Google Docs“, tinklalapių kūrimo programa „Google Sites“.

Į naująjį paketą papildomai įtraukta „Video“ programa, leidžianti vyriausybinėms įstaigoms kurti vidinius videoportalus, panašius į „YouTube“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: