[ŽT] „Supila vandenį, cementą ir sprogmenis...“ „Hamas“ pakliuvo į mirtinus spąstus (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AJ 2023-11-04 15:13
Tie hamaz man labiau primena goblinus - vaikiskas mentalitetas, slapstytis urvuose. Veliau Goblinu zudikas net nesivargins su jais ir prileis arba duju, arba vandens. Kas juokingiausia, tie tuneliai yra sujungti, tai praktiskai galima isrukyti juos visus per viena skyle...
Benediktas 2023-11-04 15:17
Hamas yra "socialinis liftas" palestiniečiams - Iranas, Libanas, Kataras, Rusija jiems moka už ruošimasis, treniravimasi, gyvenimą ir galų gale išpuolius prieš Izreaelį. Tai patraukia jaunus žmones, nes turbūt gauna normalius pinigus už tai. Panasiai kai putinas rusus perka, kad eitu kariaut i Ukrainą - dauguma del pinigų, nes kitais būdais tiek niekad neuždirbtų.
immortallt 2023-11-04 17:57
AJ, kaip gerai tu informuotas apie tuos tunelius. Sujungti jie ar ne, ar nėra nutekėjimui vandens padaryta, ar yra, kad būtent neužpiltų. Ar dujoms nuėjimo į šoną yra, ar nėra... Ir tuneliai jų situacijoje yra gera išeitis. Vietkonge, ko tik amerikiečiai nebandė su tuneliais, nepaėjo. Kol tunelius sprogdinant antžeminiai statiniai su civiliais negriūva - sakyčiau teisingas būdas kovoti.