[ŽT] „Reikia ruoštis, kad Erdogano pareiškimai netaptų realybe.“ Kas vyksta  (7)

Pasak Valerijaus Kločoko, šiuo metu Vakarų šalių valdžios institucijos stengiasi stabilizuoti padėtį ir užkirsti kelią Trečiojo pasaulinio karo pradžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų šalių valdžios institucijos supranta, ką reikėtų daryti, kad būtų išvengta Trečiojo pasaulinio karo. Apie tai interviu pasakojo politikos ekspertas, viešosios analitikos centro „Veža“ vadovas Valerijus Kločokas.

„Išvados jau padarytos - šiuo metu situaciją bandoma stabilizuoti, kad būtų laiko pasirengti artėjančiai konfrontacijai. Vakarai supranta, ką reikia daryti. Tačiau karas yra karas, o politika niekur nedingo. Todėl visi supranta, kad reikia ruoštis, kad R. T. Erdogano pareiškimai netaptų realybe“, - sakė jis.

Bataliono „Aidar“ šturmo kuopos vadas 2014-2015 m., karo analitikas Jevhenas Dikijus išreiškė nuomonę, kad pasaulis ritasi Trečiojo pasaulinio karo link, Ukraina turi metus laiko pasirengti. Pasak jo, Ukraina turėtų didinti savo ginklų ir šaudmenų gamybą, nes jei prasidės Trečiasis pasaulinis karas, Vakarai jau nebepadės ginklais.

 

Atsargos generolas majoras, buvęs Ukrainos saugumo tarnybos vadovo pavaduotojas Viktoras Jagunas įvardijo pagrindinę priežastį, kodėl Rusija nori sunaikinti Ukrainą. Jis pabrėžė, kad jei dabartinis karas nebus paskutinis, teks toliau gyventi suvokiant, kad Rusijos okupantai ir vėl ateis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(134)
(21)
(113)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: