[ŽT] Kaip nugalėti Rusiją. Pulkininkas skelbia genialų planą. „Galime nieko nelaisvinti ir niekur nejudėti“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-11-08 11:32
Lietuva būtent tą ir daro. Konservatoriai bankus nuskalpavo, mokesčius kelia ir viskas eis kariuomenei. Dar reiktų nusodint erdogana ir kuom greičiau paimt Švediją į nato. Jų gamybiniai ir gynybiniai pajėgumai Europai, o ypač baltijos šalims būtų neįkainojami. Švedija į Lietuvą labai daug investavus tikrai bus suinteresuota gint savo investicijas.
immortallt 2023-11-08 12:00
Na visa ES strategija sukasi link to, kad būtų atvira ir "self sustaining economy". Tai apima visus sektorius ir visas veiklas. Tiesa, suvokimas šito atėjo COVID'o antroje pusėje. Kol šitas kruizinis laivas apsisuks - praeis laiko.
HardAxe 2023-11-08 12:02
Skandnavai (švedai, danai) labiau gins ne investicijas, bet norės žūt-būt netapti pasienio teritorija dar kartą. Net jei UA atiduos krymą ir donbasą - ar tikria jie bus priimti į NATO? Ar trumpas, turkas ir vengras prabalsuos teigiamai? Dėl ES, tai aš pats balsuočiau neigiamai tiek turkui tiek ukrainiečiams. Bendradarbiavimas yra gerai, bet atverti duris dideliam kiekiui skirtingo mentaliteto žmonių - nieko čia gero.
donatasv 2023-11-08 12:13
Matai mano mintis nėra tai, kad atsisakau teritorijų Ukrainos atžvilgiu ir galvoju kaip toliau. Bet eit į derybas su putinu. Jei susidera teritorijų atžvilgiu , putinas pasako eik į nato tai čia nei turkas, nei vengras tikėtina nebus prieš. Visi kiti ruso pasiūlymai be nato yra beprasmiai.
Benediktas 2023-11-08 12:17
Nera tie Ukrainieciai labai skirtingo mentaliteto, Tikrai panasesnio mentaliteto, nei arabai, afrikieciai, kinai, nebent imti gyvenacius rytuose, kurie praplauti rusiskos propogandos ir prasigere - bet jie ir liks Ukrainoje. Bet ju manau irgi stipriai sumazejo, nes juos gi ant mesos mete Putinas.
donatasv 2023-11-08 12:26
Šiuo momentu kol nėra išrinktas trumpas putinui šikna dega lygiai tiek kiek ir Ukrainai tai yra langas deryboms.