„Tai labai padidins šansus fronte.“ Ukrainoje bus šokas. Ką siūlo kariuomenė (Video)  ()

Ukrainos vyriausybė turi skubiai imtis veiksmų situacijai ištaisyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje vėl atsiranda didžiulis plyšys tarp kariaujančios ir viską ant savęs tempiančios karinės šalies dalies ir nuo karo tiesiog nusisukančios civilinės. Didelė dalis atsakomybės už tai tenka valdžiai, todėl padėties taisymas turi prasidėti iš viršaus.

Tokią nuomonę išsakė 3-iosios atskiros puolimo brigados vado pavaduotojas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas interviu su Vasilijumi Pechno „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Pasak kovotojo, Ukrainos valdžia sukūrė tokį informacinį lauką, kuriame viskas gerai ir daug kalbama apie būsimas aukšto lygio pergales. Tačiau karo metu iš esmės negali būti viskas gerai, pabrėžė Žorinas, todėl šalies informacinę politiką reikia keisti iš rožinės optimistinės į blaiviai realistinę. Tai labai padidins sėkmės tikimybę kare.

Be to, valdžia turi rodyti tinkamą pavyzdį žmonėms. Šiandien eiliniam civiliui gana sunku suprasti, kodėl jis turi būti mobilizuotas visomis šio žodžio prasmėmis ir tuo pačiu stebėti, kaip tam tikra piliečių kategorija atostogauja užsienyje, perka brangius automobilius, užsiima reketu visų akivaizdoje, nors jie yra Aukščiausiosios Rados atstovai ir panašiai.

 

„Valdžia turi rodyti pavyzdį. Ukrainoje turi atsirasti tikras elitas, kuris savo pavyzdžiu parodys, kad yra elitas ne todėl, kad turi daug pavogtų pinigų, o todėl, kad sugeba atlikti kilnius darbus: eiti į frontą, siųsti savo vaikus į frontą. Šiandien turime tik elito parodiją“, – sakė Žorinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(2)
(150)

Komentarai ()

Susijusios žymos: