„Rusija tikėjosi, kad Ukraina niekada to neišdrįs.“ Gali būti didžiulė sensacija (Foto, Žemėlapis)  (6)

Karo tinklaraštininkas @Tendar rašo, kad atėjo laikas pašalinti visus apribojimus ir išlygas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-08 „Rusija tikėjosi, kad Ukraina niekada to neišdrįs.“ Gali būti didžiulė sensacija (Foto, Žemėlapis)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kalbėdamas apie įvykius Taganrogo oro bazėje, Brady Africkas pranešė, kad dalis Rusijos sraigtasparnių parko buvo perkelta į šią vietą. Rusija tikėjosi, kad Ukraina nenaudos Vakarų raketų prieš oro bazę Rusijos teritorijoje. Bet Ukraina turi kitų priemonių tai padaryti“, – rašo @Tendar.

„Tačiau tai dar vienas priminimas, kiek Rusija pasikliauja Vakarų neryžtingumu, iš dalies kylančiu dėl Rusijos postringavimų ir tuščių grasinimų. Visi Rusijos kariniai taikiniai, tiek Ukrainoje, tiek už jos ribų, yra teisėti taikiniai. Rusija būtų jau seniai nugalėta, jei Vakarai visko nestabdytų“, – tęsia @Tendar.

„Naujausiuose Rusijos Taganrogo oro bazės vaizduose matyti keli sraigtasparniai ir dideli orlaiviai kartu su transporto priemonėmis ir įranga“, – spalio 31 dieną soc. tinkle „X“ rašė Brady Africkas, daugiausiai besidalinantis OSINT analitikų įžvalgomis, žemėlapiais ir palydoviniais vaizdais.

 

Ši bazė yra viena iš kelių, kurias naudoja Rusijos lėktuvai, skrendantys virš Ukrainos.

Kaip žinia, antradienį, lapkričio 7 d., Rusijos Federacijos Rostovo srities Taganrogo kariniame aerodrome nugriaudėjo stiprūs sprogimai. Į dangų pakilo juodų dūmų stulpas. Rusijos kanaluose manoma, kad Taganrogo aerodromą užpuolė ATACAMS raketos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(7)
(282)

Komentarai (6)