Matė vos 1000 žmonių. Siaubo kupinas video apie „Hamas“ žiaurumus  ()

Izraelio valdžia parodė 47 minučių trukmės video rinkinį, kuriame matyti kai kurie baisiausi žiaurumai, įvykdyti spalio 7 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturios peržiūros buvo surengtos vien tik „New York Times“ redakcijai, įskaitant užsienio biurus, taip pat du – Baltųjų rūmų darbuotojams. Tarp tų, kurie matė filmą, yra CŽA ir MI5 vadovai, taip pat kitų Vakarų šnipų agentūrų vadovai. Pranešama, kad iki šiol jį peržiūrėjo apie 1000 žmonių.

Filmas, daugiausia sudarytas iš žuvusių teroristų atgautų kūno kamerų, naudojamas kaip dalis Izraelio viešųjų ryšių, siekiant padėti paaiškinti jo griežtą atsaką Gazoje ir būtinybę likviduoti teroristinę grupę „Hamas“.

Anot „Ynet“, pasirodžius pranešimams, kad ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu svarsto apie video paviešinimą, kai kurios šeimos pasipriešino planui.

 

Tarp jų yra Sabine Taasa, kurios vyras video matomas šokantis ant granatos, kad išgelbėtų savo vaikus. Vyras žuvo kartu su sūnumi Or.

„Nenoriu, kad tai išeitų į viešumą. Aš niekada su tuo nesutiksiu“, - sako ji naujienų svetainei. „Menu jų gyvenimus, o ne mirtis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()