„Šoigu, baik meluoti!“ Rusas neteko kantrybės. Kas vyksta  ()

Smūgis laivui „Askold“ išvedė iš kantrybės Rusijos propagandistą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin tikslus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgis į Rusijos ginkluotųjų pajėgų raketų laivą „Askold“ okupuotoje Kerčėje sukėlė isteriją populiariam Kremliaus propagandistui Jurijui Podoliakai. Jis labai drąsiai kalbėjo apie aukščiausią Rusijos Federacijos karinę vadovybę, užsimindamas, kad ji apgaudinėja diktatorių Vladimirą Putiną dėl tikrosios padėties fronte, skelbia „Dialog“.

Podoliaka piktinosi, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakos bandė meluoti apie tikrąją laivo „Askold“ būklę.

„Mane asmeniškai stebina mūsų Gynybos ministerijos patologinis bailumas sakyti tiesą. Ko jūs tikėjotės? Kad pataisysite „Askold“ per 2 dienas? Na, tai nesąmonė, visiška nesąmonė! Vis vien tai (tiesa apie laivo sunaikinimą – red.) išaiškėtų! (...) Jie (Rusijos Federacijos karinė vadovybė – red.) yra tiesiog neprofesionalūs, jei ne daugiau. Tai jau sabotažas!“ – piktinosi Z-propagandistas.

 

Jis patikino, kad vadovybės melas sukelia Rusijos kariuomenėje nepasitenkinimą.

Jau visi kareiviai fronte (...) tiesiog šaukia: „Baikite meluoti, ten viršuje! Nustokite kalbėti apie tai, kaip čia viskas puiku! (...) Šis melas kelia problemų visai kariuomenei, visai visuomenei, visai šaliai“, – sakė Podoliaka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(3)
(90)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: