[ŽT] „Skilimas“ tarp Zelenskio ir Zalužno. Jermakas skelbia, kas nutiko  ()

Prezidentūros vadovas teigė, kad tiek politinė, tiek karinė vadovybė laikosi tos pačios pozicijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-09 [ŽT] „Skilimas“ tarp Zelenskio ir Zalužno. Jermakas skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

OP vadovas Andrijus Jermakas paneigia žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie tariamą prezidento Volodymyro Zelenskio ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno „skilimą“.

Tai jis pareiškė interviu metu „1+1“ televizijos laidų vedėjai Natalijai Moseyčuk, kurio ištrauką ji paskelbė savo „Facebook“ puslapyje.

Visas pokalbis bus paskelbtas penktadienio vakarą. Anot A. Jermako, šiandien jis nemato kitų nuostatų karinėje-politinėje šalies vadovybėje, išskyrus siekį laimėti karą prieš Rusiją.

„Turime bendrą poziciją – laimėti šį karą“, – sakė OP vadovas.

Be to, A. Jermakas pabrėžė, kad Ukrainos vadovybė nesutiks su galimybe baigti karą, kai Rusija išlaiko kontrolę okupuotose teritorijose. Valdžia nesiruošia pasirašyti „Minsk-3“.

 

Atsakydamas į klausimą, kam naudingos kalbos apie taikos derybas tarp JAV ir Europos su Rusija, A. Jermakas teigė, kad Rusijos propagandos mašina veikia visame pasaulyje.

OP vadovas taip pat buvo paklaustas, ar galimi rinkimai Ukrainoje karo metu, tačiau atsakymas į šį klausimą bus duotas, kai bus paviešinta visa interviu versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()