„Mes smogsime. Jie turi ruoštis blogiausiam.“ Ukraina gauna 1000 km skriejančius ginklus (Video)  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas perspėjo rusus, kad ateinanti žiema jiems bus „karšta“ dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų, vyksiančių jų teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjanti žiema bus sunki ne tik ukrainiečiams, bet ir mūsų priešui, įsitikinęs Dmitrijus Gordonas.

Žurnalistas mano, kad rusai turėtų ruoštis blogiausiam: „Tegul Rusija, kuri kažką kaupia, supranta, kad mes nesėdime be darbo. Mūsų „Ukroboronprom“ jau pradėjo veikti, jau daro dronus, skrendančius 1 tūkst. km. Ateityje laukia sunki žiema“. Dmitrijaus Gordono interviu su Alesia Bacman galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos tinklaraštininkas išsakė savo požiūrį į įvykius, kurie laukia Rusijos šią žiemą:

„Rusai turi suprasti, kad kiekvienas mūsų smūgis bus ataka prieš jų miestus Rusijos teritorijoje. Mes nesustosime ties niekuo. Natūralu, kad to nedarysime bombomis, kaip jie, dėl civilių gyventojų: mus išskirtinai domina kariniai objektai ir priešo darbo jėga, taip pat viskas, kas sudaro jų infrastruktūrą. Viskas bus lygiai taip pat: jie pataikys į elektrines - ir mes į elektrines.“

 

Tada Dmitrijus Gordonas pridūrė: „Mes pataikysime, turime kuo. Tegul jie dėl to nesijaudina. Kalbant apie sunkią žiemą, žinoma, mes ruošiamės tam, kad gali nebūti elektros ar dujų. Turime praėjusios žiemos patirties, o patirtis yra geras dalykas. Dabar jie nieko naujo nesugalvos: pakartos tai, ką matėme praėjusią žiemą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(0)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: