[ŽT] „35 kilotonų smūgiai. Šluojami visi ugnies šaltiniai.“ Prasidėjo pragaras

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-11-10 07:09
„Norėjote pragaro, ar ne? Tai kas čia tokio?“ Amerika katik įšaldė pora lėktuvnešių ir visus kitus laivus kurie sudaro pilną paketą. Čia nieko tokio jei neskaičiuoti to, kas laukia kai juos patrauks, jei žydelio retorika ir veiksmai nesikeis.
Benediktas 2023-11-10 09:06
Jei vakarai ryžtingai eis toliau, tai viskas gerai. Bet jei bandys užsidaryti savo kiaute, tipo 'make great again' bei gyvenkime draugiškai - tai bus problemų. Vakarai blogai dirba su media savo auditorijojse , šitą reikala dabar daug geriau daro diktatūros vakarų soc tinkluose ir medijoje. Vakarai vis dar tinkamai neivertina soc tinklu poveikio ju politikai. Realiai turi arba filtruoti zinutes, arba irgi kurti savo fermas, nes žmones - kokios info daugiau - ta ir tiki.
immortallt 2023-11-10 09:11
Matai, diktatūra jei meluos media - niekas nepasakys "BS", nes pradings, bus nubaustas ir pan. Demokratinėse tavo "BS" pagaus greitai. Ir jei nesi populistas, baigsi savo karjerą, ar net visa partija baigs. Tai ir negali daryti ką nori.
Benediktas 2023-11-10 09:22
Meluot nereikia. Tiesiog žinias reikia paduoti su analitika, argumentacija, o ne tik kai faktus. Butent troliai paduoda zinias su 'analitika', kas realiai yra ne analitika, o samokslo teorijos ir butent tokia informaciją smegenys įsimena geriausiai, nes intriguoja ir 'atsako i daugeli klausimu'. Reikia tiesiog fermu, kur zmones argumentuotai diskutuotu, meluoti nieko nereikia. Nes zmones labiau tiki paprastu zmoniu komentarais nei oficialia media. Pvz normaliam kare, kad būtų paritetas su priesu, kad nepralaimeti, reikia samdyti karius, moketi uz ju islaikymą. Media kare dabar civiliai palikti vieni pries diktaturas. Civiliai tam nepasiruose, kai pries juos sistemingai dirba diktaturu media kariai.
immortallt 2023-11-10 09:30
Analitika įdomi <5% populiacijos. Nelimpa kaip populistų BS. Analitika yra nuobodi ir ten nėra skandalų, todėl jinai nelimpa. Sąmokslo teorininkų analitika yra skandalai, todėl jinai "įdomi". Analitika, kuri yra nuobodi niekam neįsimena. Va, senai senai, prieš referendumą apie atominę, buvo daug diskusijų, kaip atominė atsiperka. Paaukojau savo vieną dieną ir sudėjau modeliuką, kuris su 30-40 prielaidų skaičiuoja per kiek laiko atominė atsiperka. Sudėjau kiekvienai prielaidai šaltinius ir kviečiau diskusijai su konkrečiais skaičiais. Net tie, kurie domėjosi kažkiek ir rėmėsi viešumoje sklandančiais skaičiais, kurie visgi neatitinka realybės, nė vienas nedrįso toliau tęsti diskusijos. Po kelių metų vėl kažkas, kas tuo metu buvo technologijos.lt narys pakėlė diskusiją, kaip atominės apsimoka.
Benediktas 2023-11-10 09:33
Analitika komentaruose, neturi buti sausas ilgas straipsnis. Tiesiog trumpi atsakymai su argumentais. Diskusija. Ir tai turi buti samdomas darbas. Vakarai nesupranta kiek mlrd karams, bei ekonomikoje praranda, kad nedirba soc medijos komentaruose. Diktaturos rado kol kas legalią spragą, musu demokratineje sistemoje: paveiki paprastu zmoniu protus, paprasta buitine kalba - keiti kitos salies politiką. Ir mes netaisome šios klaidos.
immortallt 2023-11-10 10:28
Meluoti media - nėra legali spraga, tai yra tiesiog spraga, kur nelegalios veiklos, melavimo, nelabai kas gaudo. Tikra analitika retais atvejais bus trumpa. Trumpos būna išvados, bet jos be analitikos eina.
Benediktas 2023-11-10 10:36
Gal labiau norėjau pasakyti - ne analitika, bet argumentai, kurie paremti analitika. Analitiką nebutina ištraukinėti kiekvienam, nebent prie to prieinama diskusijoje, vyksta rimta diskusija. Analitiką daro analitikai ir supažindina media karius, kurie jau argumentuoja komentaruose. Keistas pasaulis - iko ko priejome, bet tai reikia daryti. Mes nedarome - o diktaturos tai daro, tik jos kemsa argumentus paremtus ne tikra analitika, o kurie remiasi samokslo teorijomis, kurioms reikia reverse analitikos, kaip 'prasibrauti' iki proto, kad atrodytu itikinamai žmonėms, kurie nelabai isigilinę. O tokių yra dauguma. Laikai, kai zmones klause tik TV ir pasitikejo, jau seniai praejo. Viskas vyksta soc medijoje ir komentaruose.
Hmz 2023-11-10 15:05
Niekam, išskyrus saujelę "tiksliukų" ir šiaip autsaiderių, neįdomu nei faktai, nei argumentai. Didžioji biomasės dalis tingi gilintis ir vadovaujasi emocijomis, o ne protu.