Skamba visas internetas. Putinui vėl nepavyko ištarti Tokajevo vardo. Kazachstano prezidentas skolingas neliko (Video)  (1)

Putinas kelis kartus bandė ištarti Tokajevo vardą, bet taip ir nesugebėjo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-10 Skamba visas internetas. Putinui vėl nepavyko ištarti Tokajevo vardo. Kazachstano prezidentas skolingas neliko (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalies agresorės Rusijos vadovas Vladimiras Putinas vėl nesugebėjo tinkamai ištarti Kachastano prezidento Kasymo Žomarto Tokajevo vardo.

Per susitikimą su Tokajevu Kachastane Putinas pavadino pastarąjį „Kamiliu Ževanovičiumi“, tada greitai pasitaisė ir sumurmėjo kažką panašaus į „Kasymas-Žomar Kemelevič“ su „a“. Bet tai dar ne viskas. Įžanginėje kalboje Putinas Tokajevą pavadino „Kasamu-Jomaru Kerveničiumi“.

„Brangūs draugai, kolegos, pirmiausia norėčiau padėkoti Kasamui-Jomarui Kerveničiui už pakvietimą ir už tai, kad šiandien turime galimybę susitikti ir išsamiai pasikalbėti apie visą santykių kompleksą“, – sakė Kremliaus diktatorius.

Pats Tokajevas Putino kalbos klausėsi ne be ironijos veide - Kazachstano prezidentas taktiškai tylėjo, nepertraukdamas pakviesto „svečio“, bet tada griebėsi asimetriško atsakymo.

Visuomet rusiškai bendraujantis Tokajevas kreipėsi į Rusijos delegaciją ir Putiną kazachų kalba, kas sukėlė rusų nuostabą – V. Putino pranešėjas Dmitrijus Peskovas, Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ir kiti aukšti Rusijos Federacijos pareigūnai, kurie sėdėjo salėje tuo metu, susižvalgė tarpusavyje nieko nesupratę, kas vyksta.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(2)
(145)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: