Vyksta spec. operacija. „Išlindo visos rusiškos utėlės.“ Ką daro Kremlius (Video)  ()

Ukrainoje suaktyvėjo Kremliaus agentai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje suaktyvėjo Kremliaus agentai, o Rusijos Federacija pradėjo skleisti netikras naujienas apie tariamą „didelį skilimą“ tarp Ukrainos politinės ir karinės vadovybės, sakė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

Taip yra dėl to, kad okupantai negali pasiekti reikšmingos sėkmės mūšio lauke, pabrėžė jis interviu „24 kanalui“.

Saugumo Tarybos sekretorius pažymėjo, kad per pastaruosius 2 mėnesius Rusija atvėrė visus savo žvalgybos tinklus. Jis priminė, kad neseniai pasirodė gili klastotė su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiuoju vadu Valerijumi Zalužnu, kurią sukūrė ir išplatino Rusija. Joje buvo teigiama, kad Ukrainos karinė vadovybė tariamai ragina įvykdyti perversmą.

„Paskutinius 2-3 mėnesius skambiname pavojaus varpais. Kreipiamės į visas atitinkamas tarnybas, kad jos būtų kuo budresnės ir stebėtų visas šias išlindusias rusiškas utėles“, - pabrėžė Danilovas.

Anot jo, Ukrainoje vėl „išnyra prorusiški personažai ir pradeda kalbėti apie rusų kalbą, kandidatavimą į prezidentus ir kitus dalykus“.

 

Saugumo Tarybos sekretorius sako, kad kai kurie iš jų už Ukrainos ribų susitinka su kitais atstovais, kurie „pabėgo ir renka pinigus“.

„Noriu kreiptis į tuos, kurie čia yra ir juos palaiko, kurie su jais turi ryšių. Turėkite omenyje, kad jūs visi būsite už tai atsakingi“, – patikino jis.

Danilovas pridūrė, kad Ukraina gerai supranta priešo taktiką, todėl nerimauti nėra pagrindo, o klastotės dėl Zalužno yra dar viena Rusijos specialioji operacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(10)
(153)

Komentarai ()

Susijusios žymos: