Ukraina švenčia. Skelbiamas didžiausias Rusijos pralaimėjimas (Video)  ()

Ukraina švenčia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš 1 metus Chersonas buvo išvaduotas nuo rusų okupantų, džiugią naujieną skelbia socialinio tinklo „X“ puslapis „Igor Kyivskyi“. Tai didžiausia Ukrainos pergalė per visą karą. 

„Pabandykite rasti bent vieną vaizdo įrašą, kur ukrainiečiai taip masiškai ir džiaugsmingai sveikina rusų teroristus, kaip jie sveikina ukrainiečių karius. Nesistenkite, tokių vaizdo įrašų nerasite. Žinoma, rasite Rusijos propagandistų surežisuotus vaizdo įrašus, kuriems jie importavo porą dešimčių ar šimtų aktorių iš Rusijos, arba išdavikų kolaborantų (deja, išdavikų visada buvo ir bus visur, deja, jų buvo ir tarp ukrainiečių). Tačiau ukrainiečiai niekada nesutiko ir nesutiks rusų okupantų su gėlėmis“, - rašo „Igor Kyivskyi“.

 

Rusijos propaganda visiems sakė, kad savo pseudoreferendumuose gavo 97 proc. balsų. Propagandistai gali meluoti kiek nori. Bet mąstančių žmonių apgauti neįmanoma.

Chersonas ir Chersono sritis yra Ukraina. Kaip ir visi kiti Ukrainos miestai ir regionai, įskaitant Krymą, tai yra Ukraina, užbaigiama socialiniame tinkle.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(4)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: