[ŽT] „Rusai to negali suprasti...“ Laukinis pyktis. Skelbiama, ką padarė Zalužnas (Video)  (2)

Ukrainiečių tinklaraštininkas paaiškino, kur slypi Zalužno fenomenas, kurio rusai negali suprasti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Žinau, kas yra Zalužnas, žinau, kad Ukraina ir ukrainiečiai skolingi Zalužnui, ir kai jie pradeda jį smulkmeniškai ir šlykščiai „kandžioti“, tai kelia man pasipiktinimą“, – užtikrintai pareiškė Dmitrijus Gordonas ir pridūrė: „Ne tik dėl to, kad „kad nori „smogti“ Ukrainos kariuomenės vyriausiajam vadui Zalužnui, bet ir todėl, kad tai daro karo metu, kai puola priešas. Atrodo bjauriai“.

Dmitrijaus Gordono interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas žurnalistas, neslėpdamas emocijų, kalbėjo apie Rusijos vadovybės planus dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Zalužno: „Kodėl „putinistai“ nori smogti Zalužnui, bet negali, tai suprantama. Viskas dėl to, kad jie susidūrė su kitokio tipo vadu, nei jų ten visokie „surovikinai“ (visi jų „gabūs“ viršininkai yra tarsi „narsūs“ maršalų Konevo ir Žukovo įpėdiniai)“.

 

Ukrainiečių tinklaraštininkas paaiškino, kur slypi Zalužno fenomenas, kurio rusai negali suprasti: „Čia yra visiškai naujo tipo žmogus, vadas, paruoštas pagal NATO standartus, kuris supranta, kas yra karas ir kuris moka kovoti ir duoti atkirtį (nelyginkite tik Ukrainos pagal pajėgumus), Zalužnas su jais kaunasi lygiavertėmis sąlygomis. Žinoma, tai sukelia laukinį pyktį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(313)
(10)
(303)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: