"Facebook" startavo paslauga "Places"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2010-08-23 13:26
AŠ neturiu veidaknygės - ar tai reiškia, kad realiai manęs nėra? Tai ar aš išvis egzistuoju ar ne?
bardaciokas 2010-08-23 13:37
Man net neleidžia išsiregistruoti iš FaceBook'o, LOL. Ten yra kažkokia neaiški f-ja Deactivate ar kažkas tokio, bet ji net neveikia ... Kai užsiregistravau, tai taip ir neleidžia išsiregistruoti - vis dar figuruoja mano vardas, pavardė .. Žodžiu, niekam nerekomenduoju ten lankytis.
loggo 2010-08-23 14:05
Lange, Ši tema jau turbūt dabar yra nagrinėjama modernių filosofų ;D O dėl anketos ištrynimo tai tikrai nesąmonė. Gali ją 'atjungti', t.y., padaryti visiškai nematomą, su galimybe vėl ja vėliau įjungti.
ligonis 2010-08-23 14:12
nu ja deaktyvavus, ji vis dar liks duomenu bazei. bet kazkaip imanoma ir visiskai istrynt anketa. o del tos naujos paslaugos, tai turbut dabar pats turi isijungt, bet greit bus pakeisti nustatymai ir visu vietos bus rodomos pagal nutylejima
lgtech 2010-08-23 14:13
Bėkit iš tos snukiaknygės!
Sloth 2010-08-23 14:19
Tiems, kurie negali išsiregistruoti, tiesiog patariu pasikeist vardą ir išimti nuotraukas. Tada kažkur facebooko platybėse klaidžios facebook'o fantomas ;D . O šiaip, paslauga tikrai lempinė ir aktuali nebent paaugliams, maždaug : Pažiūrėkit visi kur aš dabar esu, nai nai nai... Na nieko, vagims gyventi irgi reikia Edit. Atsakas į Andriulio komentarą : Dėl pasikeitimo vardo ir pavardės, tai pats kai keičiausi, pavyko gal tik iš ketvirto karto, nes vesdavau berods per trumpą, tai rašydavo, kad vardas ir pavardė turi būti tikri. O Dėl nuotraukų, tai tiesiog reikia nusiimti tag'us. O jei kas nors vėliau bandys jus užtagint, paieškoj tiesiog neras jūsų tikro vardo ir pavardės, todėl ir užtagint neišeis. Nesu fb ekspertas, bet manau, kad nenusikliedėjau
andriulis 2010-08-23 14:22
Norit pasisalinti is to "mordabojaus" deaktyvuokite anketa, bet pries tai darant pakeiskit savo varda pavarde i daleiskim ... taskeli. Ta pati padarot su visais kitais duomenimis ir manau Jusu ten nebus. Tik idomu viena, jei pas ka nuotraukoje jus esat pazymeti po deaktyvavimo uzejus ant foto rodys taskeli ar ne.
Mopsiasnukis 2010-08-23 14:28
Cia tame paciame facebooke yra grupe kaip sunaikinti visiskai savo account'a http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703 Pats bandziau ir sekmingai. Prisiloginti jau nebegaliu - raso nera tokio userio. Valio, valio ir dar karta valio. Tikrai dziaugiuosi atsikrates.
faktas 2010-08-23 14:31
Nepalaikiau šios paslaugos dar nuo tada, kai google ir apple pradėjo apie tai kalbėti. Jauni ir kvaili žmonės, pvz., dauguma šio forumo komentuotojų, nemoka naudotis FB ir gali prisidirbti. Ir kai juos apiplėš, stovės liūdni kaip tas ašarojantis asiliukas prie ežero iš rusiško multiko ir keiks facebook, google, microsoft ir visa likusį neteisingą pasaulį... (-:
Indigo89 2010-08-23 14:48
Normali paslauga, jei vartotojas nesutinka, jo vietos ir nerodo. Nesuprantu ko jus bambat. Yra zmoniu, kuriems patinka buti matomiems ir kurie ir taip stengiasi apie save skelbti kuo daugiau info, jiems si paslauga ir skirta. Jei jums nepatinka feisbukas tai bent nekiskit tos savo nuomones kitiems, tuo labiau kad visiskai neargumentuota, o tik pasiremianti emocijomis.
xixiciuke 2010-08-23 14:52
Niekad nedalyvavau feisbuko veikloje, todel kai draugai pranese, kad pagaliau prisijungiau i si socialini tinklalapi, labai nustebau, nes as ten nesiregistravau. pagooglinus, pamaciau, kad turiu savo klona, kuris ne tik naudojasi mano vardu ir pavarde, bet ir sukviete nemazai mano draugu, atlikineja kompramituojancius testus. Kadangi pateikta nemazai konfidencelios informacijos, t.y.: vardas, pavarde, miestas, mokykla. Iskart tapo aisku, kad toki manlonu siurpriza kazkas neblogai pazistantis del kazkokiu paskatu iskrete. Ieskojau meilo kur galeciau parasyti feisbuko adminsitracijai nusiskundima, neradau. Paieskojus informacijos, mapaciau, kad kol neprisiregistruosiu is tikro feisbuke, tol negalesiu uzblokuoti sio netikro asmens. Bet net ir susikurus tikra savo acaunta, atlikus nario blokavima (apacioje po nuotraukele yra pasirinkimas - pranesti/blokuotis asmeni), sis virtualus klonas toliau sau gyvena. paprasaiu draugu padaryti ta pati, bet niekas nepadeda. Istikro nemaloni situacija ir niekam nelinkeciau. Gal galite padeti?
Mopsiasnukis 2010-08-23 14:56
tokiu atveju reiketu remtis asmens duomenu apsaugos istatymu ir kreiptis i asmens duomenu apsaugos tarnyba ar policija.
simukis 2010-08-23 15:55
lgtech 2010-08-23 16:54
gaila man to žmogaus, kuris bando apsimesti kitu, kažkoks degradas. O parašyt apie tai facebook administracijai gali, vis tik jie turi savo supporta, tik reik paieškot giliau toj snukiankygėj,
Arns 2010-08-23 17:40
akivaizdu jog kažkas iš labai gerai pažįstančių žmonių taip elgiasi. Kitaip surinkti "tikrą" info itin sunku, ir kas jau rinks, tokiomis bereikalingomis kaip facebook net neužsiims, panaudos kokioje aferoje ar persekiojime(na ne siaubo filmas, bet vis gi realu).
dariux_b 2010-08-24 00:17
Koks samdomas zudikas pakviecia tave i draugus, tu zinoma manydamas kad jis draugas prieme. O kita diena sededamas online busi atjungtas nesamone tas fasebook primasto visokiu aplikaciju o paskui problemos, geriau turet e-mail ir gerai yra
kionig 2010-08-24 00:36
Reikia taip pat stengtis nelaikyti savo fotonuotrauku kompe. Neaisku ar cia kazkas is gerai is pazystamu(nors didele tikimybe), o visgi ir galejo kazkas pavogti duomenis, bet jei zino viska apie tave nuo a iki z, tai greiciau pazystami. Kokie klasiokai. Kaip sioje situacijoje elgtis, tai meginti kreiptis i teisesauga.
Linas000 2010-08-24 02:15
O as tai kaip tik del to ir uzsiregistravau, kad mano vardu nesinaudotu kitas tipas ir kad as pats galeciau kontroliuoti informacijos apie save srauta, nes itariau cia komentaruose aprasyta varianta, kad kitas uzsiregistruos ir prikiaulins...
xixiciuke 2010-08-24 09:27
Duomenys is kompiuterio nebuvo nuvogti, nes fotografija uzdeta tiesiog is interneto, nuogo kuno detale ir viskas, o del gimimo datos, zinojo metus, zinojo menesi, o del dienos suklydo.Kaip ir zinojo mokykla, miesta. Nereiktu kreiptis i teisesauga, jei teisiog pavyktu uzblokuoti toki nari ir jis nebeterstu vardo.O bylinetis reikia ir pinigu ir laiko...