[ŽT] „2 kareivinės lavonų.“ Nereali ataka. Ką padarė Ukraina (Video)  ()

Ukrainos artilerija smogė rusų kariškiams Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos artilerija smogė rusų kariškiams Chersono srityje, sunaikindama daugybę okupantų. Būrio „Flying Skull“ aeronautikos žvalgyba sugebėjo nustatyti taikinio, į kurį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos dalinys pradėjo didžiulį smūgį, koordinates. Gautomis žiniomis, kareivinėse žuvo du viduje buvę užpuolikų būriai. Bendras nuostolių skaičius, preliminariais duomenimis, yra 80 žuvusiųjų.

Žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad prie Brylivkos kaimo, kur buvo jų kareivinės, buvo užfiksuotas didelis rusų būrys. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja kanalas „Ukraine 365“.

Karo žurnalistas Jurijus Butusovas savo „Telegram“ kanale patvirtino informaciją apie mažiausiai dviejų Rusijos kariuomenės būrių žūtį (modernų pėstininkų būrį sudaro 30-40 karių – red.).

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje aiškiai matomas didelio būrio rusų judėjimas, kurių koncentracijos taškas buvo nustatytas iš oro. Tada į kareivines vykdomas galingas artilerijos smūgis, kurio mastą galima įvertinti iš pastato sunaikinimo filmuotos medžiagos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(1)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: